Jak ludzie reagowali jak robiłaś im zdjęcia ? Dziewczyna z ostatniej fotki chyba zadowolona nie jest zbytnio![]()
Jak ludzie reagowali jak robiłaś im zdjęcia ? Dziewczyna z ostatniej fotki chyba zadowolona nie jest zbytnio![]()
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 25.11.15 o 13:05
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Z wszystkimi zębami i ciekawymi fotkami![]()
Tatusiowie z pociechami bardzo fajne i optymistyczne zdjęcie![]()
Mnie sie Pipi L. podoba.
Też mi się widzi to zdjęcie. Tak a propos tego zdjęcia jeden z moich kolegów opowiadał, że kiedyś wziął synka na spacer do parku. Chodził z wózkiem po alejkach i spotkał się z zdziwionymi spojrzeniami młodych matek spacerujących z swoimi pociechami i podobnie zdziwionymi spojrzeniami starszych pań przesiadujących na ławeczkach. Widać niektórych ludzi dziwi jeszcze jak młody ojciec idzie na spacer z dzieckiem w wózku lub innym środku transportu dziecięcego.
Fotka z Cizią Pończoszankąjak to podobno tłumaczono Pippi L. ciekawa (w pierwszej chwili skojarzyła mi się z zdjęciem okresu 2 w.św albo z jakiejś inscenizacji historycznej)
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
dzięki - no dziwne że Panowie z dzieciaczkami jeszcze dziwią ludzi![]()
a co do Pipi - nie umiałam jej odebrać kolorów - choć street dużo bardziej mi sie w BW podoba
parka była prze-ciekawa, w ogóle tam co krok był ktoś/coś wartego do sfotografowania, ale jako nowicjusz strzelania z biodra a do tego nowicjusz w posiadaniu OMD mnóstwo kadrów niestety poszło do kosza...
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Berliński street całkiem fajny, drugi kadr z tatusiami najbardziej mi podchodzi.
Pozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja