cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
oj byłoby wesoło![]()
póki co ciągle liczę że jakiś zlot jeszcze wypali - co prawda dawno nie miałam takiego roku z dużą liczbą wyjazdów i gór i koncertów - ale i tak jakiś taki niedosyt czuję że nic na jesień się nie odbyło...
może Fatamorgana III międzyzlotowy zrobi![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
nie wiem jak wam, ale 344 podoba mi się bardzo
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Dopiero teraz zauważyłem, że zmieniłaś już aparat. Masz fajne obiektywy, dodać do tego rybkę i 7-14 i można szaleć na całego, choć i bez tego całego sprzętu dajesz radę, nie ma to jak dobre oko. W końcu fotograf robi foty, nie aparat
apetyt rośnie w miarę jedzenia
Oj! widzę, że męczą Ciebie te "raki", głodnemu chleb na myśli![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
"Skoro nie można wiedzieć wszystkiego co się da wiedzieć o wszystkim, to piękniej jest wiedzieć coś ze wszystkiego, niż wiedzieć wszystko o jednym" - B.Pascal 1854
Fuji X-T3 + XZ-2
dzięki![]()
co do kwaterowania - to w listopadzie byłam tylko na 1 dzień więc nie potrzebowaliśmy noclegów
ale w październiku byliśmy dłużej - i spaliśmy w bardzo przytulnym schronisku z cudownymi właścicielami![]()
Pod Wysoką Połoniną w Wetlinie![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Piękne widoki Ula...aż korci zwiedzić te okolice![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
345 - świetne.
Pozdrówka.