Domagam się głosowania w wersji trzeciej mam czarną i srebrną i nie widzę różnicy.
Domagam się głosowania w wersji trzeciej mam czarną i srebrną i nie widzę różnicy.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Polecam zabawę dla niezdecydowanych, wszystkie obiektywy stare i nowe, wszystkie kombinacje kolorystyczne (oprócz tytanowego : ( ), obiektywy, korpusy, przejściówki, gripy, osłony przeciwsłoneczne lampy itd...
http://www.four-thirds.org/en/special/matching.html
Ja miałem w łapie srebrnego. Cudo. Czarnego nie widziałem co prawda. No ale ten srebrny to superowo wyglądał.
Srebrny, bo przypomina mi OM 30.
Tylko srebrny ! , kiedyś ktoś powiedział że czarny kolor, to dla tych co nie mają pomysłu na życie, coś w tym jest, pomijam temat widocznego kurzu i odcisków.
Srebrny ładniejszy. Tylko tyle, bo zdjęcia robią takie same. I czarne obiektywy do srebrnego body faktycznie najlepiej mi się podobają wizualnie.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No tak, Henry Ford zdecydowanie nie miał pomysłu na życie.
Mimo, że jestem człowiekiem "bez pomysłu na życie"to w przypadku OM-D bardziej podoba mi się zestawienie czarnego ze srebrnym niż użycie samego czarnego. Inaczej jest w przypadku konkurencji. Dla przykładu X-E1 w wersji czarnej jest po prostu piękny.
![]()