Oczko!
1. witia
2. JoteM
3. RafS
4. Krakman
5. henry1
6. A56
7. west73
Oczko!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oj tam, kończ Waść, wstydu oszczędź
Tak poważniej, uważam głosowanie powinno trwać góra 1 tydzień (a nawet z 3 dni). Nie da się ukryć, że to forum "umiera"...
edit.
Za rok, dwa (jesli forum bedzie istniało), zostanie tu kilka osób, tak sądzę
Obecnie jest kilkanaście aktywnych (w wielikch porywach do 20 czy 30 osób), tak w miarę
Ostatnio edytowane przez And.N ; 8.07.16 o 15:01
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pamiętam tylko jedną popRAWkę gdzie chyba były 3 (może 4 prace). To był dość trudny retusz starego zdjęcia. Ilu było glosujących nie pamiętam i nie chce mi się szukać. Tak w ogóle nie chodzi mi o ilość prac (bo 7 to sporo, biorąc pod uwagę aktywnych użytkowników), a o ilość głosujących w popRAWce. Choć właściwie liczba 21 odzwierciedla faktyczny stan osobowy na forum i rzeczywiście nie ma się czego czepiać...
Powinność swoją wykonałem.
No nieźle.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Duużo Stoperanu i samozaparcia by znowu usiąść do notepad++ opisać, kopiować, wklejać, wywalać puste linie... Że o spełnianiu marzeń userów nie wspomnę. Będzie nowy silnik 2.4.3 - pogadamy.
Ale to chyba Ty decydujesz, że edycja popRAWki trwa 6 tygodni, a mogłaby trwać co najwyżej 3 lub 2 tygodnie ?
Naprawdę potrzeba tu nowego silnika 2.4.3 i notepad++, aby skrócić ten czas ? Może to by rozruszało nieco tą fajna zabawę ? Zresztą sam nie wiem...niezaprzeczalne jest, że forum "umiera" i ma marginalne znaczenie. W porywach max. 30 użytkowników tu jest, ale taka kolej rzeczy i trudno to będzie zmienić...