"6" fajna, wracają wspomnienia![]()
"6" fajna, wracają wspomnienia![]()
już zasubskrybowane![]()
pierwsze 3 foty to moi absolutni faworyci![]()
zacząłeś z grubej rury wątek - i o to chodzi...
będę zaglądać
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Foteczki z małą architekturą sakralną podobają mi się, szczególnie ta z figurą świętego stróżującego na moście. Najbardziej w mój gust trafia scena z krowami. Mina i postawa psa jest bezcenna, zwierzak jest cały w swoim żywiole, w poczuciu spełnienia obowiązku.
Jeśli dobrze pamiętam, to podobny temat pokazywałeś - krowy, tylko więcej ich było i pies, scena ujęty również bardzo interesująco.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 27.05.16 o 12:52
Myślę.ze widząc te krowy Wyczółkowski tez by się przysiadł i z dumnym psiakiem je uwiecznił
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dziękuję za komentarze.
Więcej fot z Twoich stron, w tym tego miejsca, wkrótce się tu pojawi.
W kontekście moich zdjęć ten tekst traktuję jako nobilitację, dzięki!
Ta figura to Św. Jan Nepomucen w Borzęcinie, mający trzymać rzekę Uszwicę w ryzach. Przywołane zdjęcie z krowami wstawiam jeszcze raz - bardzo je lubię i pasuje do tego wątku. Tych, którzy już go widzieli przepraszam za podanie odgrzewanego kotleta.
7.
![]()
O, Konieczna się pojawiłachyba nie widziałem tego zdjęcia.
Do dziś tak jest. Krowa jak to krowa - idzie stadem i czasami lusterka obłamie u auta.
Po prawej stronie trzy krzyże cmentarza wojennego z I WŚ. jako druga część nekropolii Konieczna-Beskidek.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
U mnie te krowy to miałyby nałożone mandaty, to jest chyba droga wojewódzka.
Najważniejsza jest historia.
"Narody tracąc pamięć tracą życie" C. K. Norwid
moje zdjęcia | Pozdrawiam, Sebastian