dla mnie 3 najlepsze - głównie przez odbitkę w szybie
ale jakoś nie do końca podeszła mi ostatnia wrzutka - może to tylko moje odczucie ale jakaś taka ponura się wydaje -a nie sądzę że to przez samo użycie BW
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pierwsze zdjęcie najfajniejsze. Jest symetryczne i przemyślane. Podkreślił bym jednak bardziej linie i rozjaśnił niebo. Ostatnie jak dla mnie ma za dużo dobrego. Skosy plus odbicie trochę się gryzą. Na środkowym fajny budynek, ale nic więcej![]()
Celowo pokazalem te trzy zdjecia w jednej wrzutce. Dwa pierwsze pokazuja skad sie wzielo trzecie. Kazde z osobna ma inny charakter i moze dlatego tak rozny odbior.
Skosy i odbicia, wydaly mi sie dosc nietypowym tematem i dlatego je pokazalem.
W kazdym razie, glownym celem byl budynek pokazany na pierwszym zdjeciu![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kręgi i oba czarno - białe są świetne.
Pozdrawiam.
Ostatnie zdjęcie bardzo dobre. Ciekawa perspektywa.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Podoba się. Dobranoc![]()
The question is, who cares?
Mnie też tutaj dawno nie było, tzn. dawno nic nie pisałem, ale zaglądam regularnie.
Zagadkowe te kręgi, ciekawy kadr.
Tutaj zdecydowanie pierwszy kadr, trójkąty wygrywają
Kapitalnie wygląda ta gra kolorowych świateł. Podoba mi się większość Twoich nocnych miejskich kadrów.
Pozdrawiam
Ja nie wybrzydzam, mnie się podoba.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.