ee tam - nie dziwie się żeś się pomylił - wszak Bodzip słynie z cerkiewek![]()
ee tam - nie dziwie się żeś się pomylił - wszak Bodzip słynie z cerkiewek![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ale super, normalnie się popłakałem krokodylowymi łzami
Kolejny klasyk emerytówOd schroniska na Ornaku odchodzi króciutki czarny szlak do Smreczyńskiego Stawu.
Wybaczcie tylko jedno, że wtedy jeszcze nie umiałem panoram robić, było by tysiąc razy lepsze
Nie miałem też tego zaszczytu, aby nie było wiatru, a widziałem już takie ujęcie, gdzie woda jak lustro odbija.
8.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajnie się ogląda. Właśnie wczoraj wróciłem z Zakopca.
Olympus OMD E-M5 II, M.Zuiko 12-40 mm F/2,8, HLD8G, Olympus E-510, ZD 14-42 mm, ZD 40-150 mm
http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=15182
Fajnie się wątek rozwija i nawet widzę miejsca, których nie znałem jak Smreczyński Staw. Przynajmniej na fotach zobaczę, do emerytury daleko więc nieprędko tam będę (a i pewnie emerytury nie dożyję)
.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Ostatnie zdjęcie coś pięknego. Cudny widok.
Ciekawe czy w takich lasach jest dużo grzybów![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22