OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Super foty, moja Indonezja mi trochę nie wyższa. Zwalałem na równikowe słońce, ale tu szerokość podobna, więc nędznej baletnicy... trzeba będzie się poprawić![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Z rzeki ladne widki i co do koszulki brak watpliwosci.
Namorzyny mi się bardzo podobają. Są zarąbiste![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Następna fajna seria ,tu mi jakoś najbardziej pierwsze i trzecie wpadło w oko![]()
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
w końcu zebrałam się do nadrobienia zaległości w tym wątku - który jak tylko zobaczyłam że powstał stwierdziłam że muszę koniecznie się zaczytać![]()
po kolei - pierwszy post bardzo lubię kadry z kolorowymi drzwiami w tle np ten czy ten zrobiły na mnie wrażenie.
Portrety dzieciaków zawsze są urocze, ale wariujący chłopczyk z piorkiem, czy też tych 2ch dżentelmenów i dziewczynka w najgorszej bluzce dla mnie najlepsze
z portretów starszych pan z kozikiem, szefu i jego kapelusz, i ten także podobają się najbardziej
w przypadku wizyty u fryzjera zastanawia mnie ta kupka włosów - dobiera to dziewcze inne włosy do zrobienia tych warkoczyków ??
napisałeś przy tej focie pożyteczny współlokator - czemu ?? z czystej ciekawości pytam - a zdjęcie fajne - tak jak i inne przyrodnicze zwlaszcza z posta #80
plaże także się podobają, ta po odpływie ale te z wodą także - to zdjęcie chyba najbardziej mnie ujęło - lubię czynnik ludzki w kadrze - zwłaszcza jak jest nienarzucający się tak jak tu.
No a poza tym jeszcze zdjęcia z ostatniej wrzuty wpadły mi w okozwłaszcza te 3 pierwsze przyrodnicze
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jeju jak się cieszę z Waszego zainteresowania - dziękuję![]()
Gulaszu droga, część wyróżnionych przez Ciebie zdjęć, należy do moich ulubionych![]()
Wracamy do wioski Ehidje, zamieszkiwaną przez niespełna setkę ludzi, żyjących w zgodzie, pomimo wyznawanych religii. Są tu animiści , muzułmanie i chrześcijanie, tworzą taką swoistą komunęJest też niewielka szkoła, do której kilka razy w tygodniu przypływa nauczyciel. Zostaliśmy też poczęstowani świeżo zebranymi ostrygami.
miejsce kultu animistów
szkoła
ostrygi wrzucone na chwilę w żar otwierają się i już można pałaszować skropione lekko limonką
![]()
Dzieci chlona wiedze.
Nie tylko dzieci w tej szkole, ale i my mamy okazję się "naumieć" różnych ciekawych rzeczy. Piec do ostryg ekstra! Chociaż nie wiem, co w tej sprawie by powiedzieli współpracownicy Bodzipa![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3