Mózg jak się patrzy![]()
Mózg jak się patrzy![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
nie ma jak u mamy - bardzo fajne zdjęcie...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
ciekawe ostanie wrzuty
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Ja mam chyba bardziej pofałdowany mózg.![]()
Malpie bardzo fajne.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnio wrzucam foty od razu do galerii, w dodatku z szuflady, bo porządki na dysku trwają
Ponieważ pod jednym z moich zdjeć wywiązała się dyskusja na temat obróbki - muszę się posiłkować niniejszym watkiem, bo tu mogę wstawić zdjęcie przed i po obróbce dla porównania.
I moje zapytanie do Was: czy ta obróbka naprawdę zabiła klimat?
70/ Marokańczyk
Dla porównania poniżej oryginał zdjęcia - zmniejszony i wyostrzony wyłącznie.
Tak bym je widzial-tak na szybko.Sama ocen roznice-to przerobka tej z galerii.Napisalas,ze zbytnio nie ingerujesz,wolisz surowizne.Jesli tak to juz w aparacie ustaw temperature swiatla tak dokladnie,zebys nie musiala usuwac barwnych nalotow,ustaw tak ostrosc,zebys nie musiala wyostrzac,...Obrobka jest nieunkniona,niezbedna i tego nie unikniesz ani Ty ani ja.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 31.10.10 o 19:04
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
przeróbka Mirka bardziej mi się podoba... ale nie dramatyzowałbym, że Twoje nie ma klimatu...
widuje ich tak wielu na ulicy... nie domysliłbym się, że mogą być z Maroka... uczymy się całe życie