Bardzo fajny wątek, fajnie, że Ci sie chce. Z przyjemnością pooglądałem. I będę zaglądał![]()
Bardzo fajny wątek, fajnie, że Ci sie chce. Z przyjemnością pooglądałem. I będę zaglądał![]()
andtor2 świetne porównania kiedyś- dziś, śledzę cały wątek, miło się zwiedza z Tobą Elbląg, czekam na ciąg dalszy![]()
cd. w takim razie
Odnoga (czy właściwie fosa) rzeki Elbląg tworząca tzw. Wyspę Spichrzów. Dalekosiężne plany zakładają rewitalizację tego terenu.
11. (archiw.)
11n.
12. (archiw.)
12n. (nie było gdzie się wspiąć wyżej dla podobnego kadru)
13. (archiw.)
13n.
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ogólnie widać, że się starają, i to bardzo. W dzisiejszych czasach, czasem trudno będzie zrewitalizować tak jak było - ot choćby kłopoty z odzyskaniem terenu.
Kurcze niegdy w Elblągu nie byłem. Kusisz![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Gdyby był plebiscyt na najbardziej znane miasto w Polsce, w którym nie byłaś/eś, to Elbląg miałby spore szanse na wygranąMnie też kusi
Kiedyś miałem tak z Opolem i w końcu nie wytrzymałem
![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA