Faktycznie misz masz a co chciałbyś fotografowac ? bo "rozrzut " duży.
Faktycznie misz masz a co chciałbyś fotografowac ? bo "rozrzut " duży.
Niech pokazuje dalej , może któreś przeważą...
Zdjęcia ciekawe... bardzo
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Z ostatniej wrzutki 3 choć bardzo szkoda że dwie postaci są bez głów.
1,2,4 - ale o co chodzi?
5 - lepiej było nie robić
równie serdeczne pozdrowienia
The question is: What is a Mahna Mahna?
Dzięki za Wasze opinie! Co do tego, co faktycznie chciał bym fotografować - na tą chwilę, nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie.
Najbardziej lubię fotografię lotniczą, ale w tej dziedzinie mam jeszcze ogromne braki, dlatego też prawie w ogóle nie publikuję zdjęć tego typu.
Mam nieodparte wrażenie, że nie mógł bym wybrać jednego typu zdjęć "jakie chce robić".
Trust your captain .... but keep your seatbelt securely fastened.
No to ja ogólnie tak jak Romek. Takich jak 5 to mam na dysku chyba z 500 pow izycie w akwarium/oceanarium w Gdyni, ale nie wrzucam, bo szału ni ma![]()
The question is, who cares?
Romek1967 - dzięki za cenną poradę, nie znalazłem podobnej wzmianki wcześniej- teraz będę się do niej stosował. Korzystając jeszcze z okazji, czy wrzucając zdjęcia należy je opisać, zatytułować czy numerki wystarczą?
Trust your captain .... but keep your seatbelt securely fastened.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||