Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
No, Abir , pogratulować. Powiedz kiedy robisz szkolenie z fotografii przyrodniczej
Coraz bardziej podobają się Twoje zdjęcia.
Jacek
Fajne foty.
Te czajki to mogłeś trochę uczesać przed sesją zdjęciową.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Słitaśne
Się kolega faktycznie rozkręcił...![]()
Jacku, jeszcze kilka lat. Jak już pisałem jest to mój pierwszy sezon z żywą przyrodą, więc za wąski w uszach jestem. Ale cieszy mnie twoje zadowolenie
---------- Post dodany o 08:11 ---------- Poprzedni post był o 07:58 ----------
aż za bardzo.
w tym tygodniu popołudnia spędzam w trzcinach stawu. wycinam je i buduję z nich ścieżkę po głębokim błocie żeby dostać się do czapl, perkozów, i innych skrzydlatych które zlatują na płyciznę. do piątku muszę skończyć, bo w sobotę zasiadka - jak pogoda pozwoli. Największy ubaw ma moja małżonka jak wracam ubłocony, śmierdzący od mułu. Pyta wtedy czy będą tego efekty. Ja odpowiadam że nie wiem, wszystko zależy od zwierząt, może być że poziom wody wzrośnie i cała robota do śmieci. Wtedy słyszę kilka dziwnych przymiotników na swój temat (słyszę je już od kilkunastu lat)
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Natchnąłeś mnie do "postrzelania" do ptaków. Muszę tylko ponownie jakiś teleobiektyw kupić.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5