Zupełnie jakby oglądał swoje zdjęcia z Czech. Rzeczywiście jest bardzo podobnie, aczkolwiek widać np. na 81,88, że u nas przygotowana dla turystów trasa jest nieco mniej "ucywilizowana", niż u naszych południowych sąsiadów.
Zupełnie jakby oglądał swoje zdjęcia z Czech. Rzeczywiście jest bardzo podobnie, aczkolwiek widać np. na 81,88, że u nas przygotowana dla turystów trasa jest nieco mniej "ucywilizowana", niż u naszych południowych sąsiadów.
The question is, who cares?
No to jadę... kiedyś tam![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Po czeskiej stronie nie byłem i ciężko mi porównać. Patrząc na Twoje zdjęcia wygląda na to, że u sąsiadów ściany skalne są wyższe - wyglądają bardziej imponująco, no i mają te malownicze jeziorka. Trasa też może mniej ucywilizowana choć nie jest źle, na upartego można by i przejść w klapkach, czego jednak oczywiście nie polecam, licho nie śpi.
---------- Post dodany o 16:34 ---------- Poprzedni post był o 16:31 ----------
Ja też, oprócz czeskiej strony zostały jeszcze m. in. Błędne Skały, więc może się spotkamy
![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dziś lub jutro wrzucę kolejne z trasy teplickiej, a potem z przejścia Wilczym Jarem. Wtedy nie będzie już tak różowo i klapki powinny zostać obowiązkowo odstawione
---------- Post dodany o 16:35 ---------- Poprzedni post był o 16:34 ----------
A to nie prościej się zgadać Panowie? I wspólny wypad zrobić?
The question is, who cares?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
ja też![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ładne zdjęcia. I ciekawe miejsce. I podobne bardzo do tych skał z wątku @ahutty.
![]()