Strona 4 z 167 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 1663

Wątek: nad petreq'iem lincz...

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Odp: nad petreq'iem lincz...

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Fajne drzewa wynalazłeś i fotki też dzięki temu niczego sobie . Szczególnie dwójka przypadła mi do gustu a później jedynka. Dla mnie w jedynce chyba powinno być ciut wyżej a na pewno w trójce no i trójka chyba lepiejby jeszcze wyglądałaby gdyby bardziej w lewo poszła. I co do wszystkich to chyba przydałoby się deko więcej kontrastu. Bardzo mnie też ciekawi jakby jedynka w lekkim HDR'ku wypadła ale takim robionym z kilku kadrów a nie z jednego
    Dzięki wielkie za uwagi. Też mi się te drzewa bardzo się podobają. Niestety d..a jestem i ciasno fociłem, więc taki tego efekt... Nad kolorystyką popracuję.
    Zdjęcia wykonywałem w zeszłym roku, przy okazji wyjazdu służbowego. Zdecydowanie będę chciał powtórzyć wyjazd i "sesję" .

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    152
    Moja galeria

Nie jesteś żadna d....a bo Ci się chyba coś między nogami majta hihi . To są tylko takie moje subiektywne odczucia bo wiesz wpadnie tu zaraz 10000 innych i zjedzie CzaRmaX'a bo się jedynie na foceniu głupot zna i dadzą Ci 4356789345356 innych rad hihi
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Nie jesteś żadna d....a bo Ci się chyba coś między nogami majta hihi .
    Podobno coś tam mam

---------- Post dodany o 00:56 ---------- Poprzedni post był o 00:54 ----------

To są tylko takie moje subiektywne odczucia bo wiesz wpadnie tu zaraz 10000 innych i zjedzie CzaRmaX'a bo się jedynie na foceniu głupot zna i dadzą Ci 4356789345356 innych rad hihi
    Nie bądź taki skromny! Focisz zacnie!
    Inni niech swoje 3 grosze również wrzucają. Posłucham, pomyślę a może czasem i się odezwę...
    Wszystkie uwagi mile widziane!
    Ostatnio edytowane przez petreq ; 30.12.12 o 01:59

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez petreq Zobacz posta
    Podobno coś tam mam

I juz temat na nastepne fotki a nie schody jakies,mury niczyje,drzewa krzywe.
    Ale robta co chceta.Czesto obraz warto dla samej ramy kupic jak i fote dla samego komenta obejrzec zeby przeczytac

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    I juz temat na nastepne fotki a nie schody jakies,mury niczyje,drzewa krzywe.
    Ale robta co chceta.Czesto obraz warto dla samej ramy kupic jak i fote dla samego komenta obejrzec zeby przeczytac
    Dobre, dobre

| OlyJedi Awatar strOOs
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    65
    Moja galeria

Ostatnie cz-b i drugie z drzew. To najmocniejsze dla mnie kadry tutaj.
    Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
    "Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dziama0
    Mieszka w
    Dolnośląskie
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

a mnie ten drugi kadr z drzewami najmniej pasuje. Zdominowany przez pnie na pierwszym planie nie pokazuje faktycznego potencjału tego miejsca. Większość zdjęcia zajmuje nieciekawa kora. Za to 1 i 3 pokazują wszystko w pełnej krasie. Dla mnie trójka najbardziej urokliwa, jedynka najciekawsza. Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Dziękuję za kolejną ocenę wrzutek. Cieszę się, że w moich amatorskich pstrykach dostrzegacie też "coś".

| OlyJedi Awatar petreq
    Mieszka w
    Chrzanów
    Siła reputacji
    208
    Moja galeria

Odświeżam swój wątek...

Dziś Babia Góra nas (mnie i moją małżonkę) pokonała . Drobna wrzutka z punktu widokowego na Sokolicy.
    Drama Tonacja jest adekwatna do mojego nastroju .

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

W jaki sposób pokonała? Bo jak widze ze zdjeć, to nie pogodą...
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów