Fajne pierwsze ujęcie, jeszcze fajniej by wyglądał na jakimś naturalnym tle![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Dziękuję, że zajrzeliście, niestety nie miałam pod ręką naturalnego tłakosmatek nawiedził mnie w pracy
![]()
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez alnico ; 17.07.13 o 23:48
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez alnico ; 17.07.13 o 23:53
Jak to sobie na "sucho" przetłumaczysz, to dokładnie to Ci wyjdzie. Przecież się mówi "ale dostoł szlag". Szlag to jest uderzenie. No i masz uderzenia serca. Tyle że czasem się mówi "szlag go trefioł". To wiadomo, że się gościowi zeszło z tego świata. No i tu dochodzimy do sedna, że ten NASZ hercszlag, to jest jak Cię trafi szlag na serce
Ale namotane
Chopie, to jest jeszcze nic. I tak najlepsze są weksle albo hicwele![]()
Ostatnio edytowane przez ahutta ; 18.07.13 o 00:21
The question is, who cares?