Bardzo fajna przygodaTo z wypożyczalni fury czy też jakieś biuro organizuje takie przejażdżki?
Hmmm, a mnie bardziej Ferrari kojarzy się z tym co nazwałeś "gejowsko-dziadkowato" Aston prezentuje się świetnie.
Bardzo fajna przygodaTo z wypożyczalni fury czy też jakieś biuro organizuje takie przejażdżki?
Hmmm, a mnie bardziej Ferrari kojarzy się z tym co nazwałeś "gejowsko-dziadkowato" Aston prezentuje się świetnie.
Znam pewną osobę, która preferuje takie samochody ma licencję wyścigową i ścigał się na torach takimi samochodami i to on skręcił z jakiejś wypożyczalni te samochody na dwa dni a w jaki sposób to nie wnikałem bo miałem tą zabawę za free za co jestem mu bardzo wdzięczny a w szczegóły zbytnio nie wnikałem
Po przejechaniu się zmieniłbyś zdanie na odwrotne![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Coś nie tak jest z tym Astonem, kierownica jest po złej stronie![]()
The question is, who cares?
Co by nie powiedzieć możliwość jazdy takimi samochodami to fajna sprawa i przygoda. Ja taki bardziej dziadkowaty jestem więc nie wiem czy bym zmienił zdanie![]()
Bo to wersja powypadkowa po szaleństwach filmowych Bonda, kupiona przez jakiegoś polskiego handlarza, przerobiona i sprzedana później jako bezwypadkowy po babci jeżdżącej jedynie do kościoła hehe![]()
To była taka niespodzianka ze strony tej osoby o której dowiedziałem się w momencie kiedy przywieziono samochody więc tym bardziej byłem lekko zszokowany całą zaistniałą sytuacją. Ale fakt, że uśmiech gdyby nie uszy to miałbym dookoła głowy
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Cóż mogę powiedzieć, fajne autka![]()
Kilka dni temu widziałem czerwone Ferrari , jak przejeżdżało w moim sąsiednim mieście. Ładny z otwartym dachem kierowca jechał.
Choć za dużo nie zobaczyłem. Szybko śmignął koło mnie.![]()
Kosmiczne IR'enki teraz zapodam i skończę na moment temat bryczek
Moje kosmiczne IR'enki nie powalają jakościowo z wiadomych względów (E-PL2 plus tani filtr IR i zdjęcia z ręki) ale jest to na pewno super temat dla ludzi, którzy mają przerobione aparaty bo na prawdę można uchwycić coś nowego i bajkowego, tak więc pamiętajcie, że kiedy lecicie samolotem to w podręczny bagaż włóżcie swoje IR'kowo przerobione puszki a nie pożałujcie - GWARANTUJĘ. Wyłuskałem kilka zdjęć, które nadają się jakoś do pokazania i szczerze nawet poruszone zdjęcia z samolotu wcale nie muszą oznaczać klapy
471. Kosmiczny secik czyli ET phone home heh
Tą już zapodałem w galerii - Alpy z kosmosu
Skrzydło Lotowskiego Embraera - przynajmniej szyby mieli w tym samolocie czyste i mało porysowane
Alpy kolejna fotka
Znowu Alpy i na zoooomie i mocno poruszone ale mi się pomimo wszystko podoba
Skrzydło i kawałem Airbusa Alitali
A tutaj przykład jak fajnie mogą wychodzić pola z charakterystycznymi kwadratami widzianymi z góry a szczególnie kiedy wysokość lotu będzie niższa i kwadraty przez to większe
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.07.13 o 16:01
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Zwróciłeś mi uwagę na pewną rzecz o której zapomniałem wcześniej napisać. Największe wrażenie z jazdy takim samochodem jest na miejscu pasażera bo jest ono 10 x spotęgowane w stosunku do odczuć kierowcy. Kiedy siada się za kierownicą to wrażenie z jazdy praktycznie znika to do poziomu zwykłego samochodu, pomimo przyśpieszenia w trochę ponad 3 s do 100 km/h i możliwości ponadprzeciętnego wchodzenia w zakręty a Ty jedynie co to delektujesz się jazdą i możliwościami. Serio, serio ale siedząc za kierownicą takich wynalazków przestaje się odczuwać to co czuje się na miejscu pasażera i masz to od pierwszego wciśnięcia gazu w podłogę - staje się to normalną normą, przynajmniej ja tak miałem
Jeździłem już z nim wynalazkami, które miały nawet ponad 740 KM na miejscu pasażera ale teraz wiem, że na miejscu kierowcy w takich samochodach czuje się inaczej
Ggoglus a tak wracając do Twojego awatara to:
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.07.13 o 16:46