Strona 99 z 282 PierwszyPierwszy ... 4989979899100101109149199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 981 do 990 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Bardzo fajna przygoda To z wypożyczalni fury czy też jakieś biuro organizuje takie przejażdżki?

Hmmm, a mnie bardziej Ferrari kojarzy się z tym co nazwałeś "gejowsko-dziadkowato" Aston prezentuje się świetnie.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Znam pewną osobę, która preferuje takie samochody ma licencję wyścigową i ścigał się na torach takimi samochodami i to on skręcił z jakiejś wypożyczalni te samochody na dwa dni a w jaki sposób to nie wnikałem bo miałem tą zabawę za free za co jestem mu bardzo wdzięczny a w szczegóły zbytnio nie wnikałem

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Hmmm, a mnie bardziej Ferrari kojarzy się z tym co nazwałeś "gejowsko-dziadkowato" Aston prezentuje się świetnie.
    Po przejechaniu się zmieniłbyś zdanie na odwrotne
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar ahutta
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    209
    Moja galeria

Coś nie tak jest z tym Astonem, kierownica jest po złej stronie
    The question is, who cares?

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Co by nie powiedzieć możliwość jazdy takimi samochodami to fajna sprawa i przygoda. Ja taki bardziej dziadkowaty jestem więc nie wiem czy bym zmienił zdanie

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ahutta Zobacz posta
    Coś nie tak jest z tym Astonem, kierownica jest po złej stronie
    Bo to wersja powypadkowa po szaleństwach filmowych Bonda, kupiona przez jakiegoś polskiego handlarza, przerobiona i sprzedana później jako bezwypadkowy po babci jeżdżącej jedynie do kościoła hehe

Cytat Zamieszczone przez pers Zobacz posta
    Co by nie powiedzieć możliwość jazdy takimi samochodami to fajna sprawa i przygoda. Ja taki bardziej dziadkowaty jestem więc nie wiem czy bym zmienił zdanie
    To była taka niespodzianka ze strony tej osoby o której dowiedziałem się w momencie kiedy przywieziono samochody więc tym bardziej byłem lekko zszokowany całą zaistniałą sytuacją . Ale fakt, że uśmiech gdyby nie uszy to miałbym dookoła głowy
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar Maciek_WM
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cóż mogę powiedzieć, fajne autka

| OlyJedi Awatar koronax
    Mieszka w
    silesia
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria

Kilka dni temu widziałem czerwone Ferrari , jak przejeżdżało w moim sąsiednim mieście. Ładny z otwartym dachem kierowca jechał.
    Choć za dużo nie zobaczyłem. Szybko śmignął koło mnie.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Kosmiczne IR'enki teraz zapodam i skończę na moment temat bryczek

Moje kosmiczne IR'enki nie powalają jakościowo z wiadomych względów (E-PL2 plus tani filtr IR i zdjęcia z ręki) ale jest to na pewno super temat dla ludzi, którzy mają przerobione aparaty bo na prawdę można uchwycić coś nowego i bajkowego, tak więc pamiętajcie, że kiedy lecicie samolotem to w podręczny bagaż włóżcie swoje IR'kowo przerobione puszki a nie pożałujcie - GWARANTUJĘ . Wyłuskałem kilka zdjęć, które nadają się jakoś do pokazania i szczerze nawet poruszone zdjęcia z samolotu wcale nie muszą oznaczać klapy

471. Kosmiczny secik czyli ET phone home heh

Tą już zapodałem w galerii - Alpy z kosmosu

Skrzydło Lotowskiego Embraera - przynajmniej szyby mieli w tym samolocie czyste i mało porysowane

Alpy kolejna fotka

Znowu Alpy i na zoooomie i mocno poruszone ale mi się pomimo wszystko podoba

Skrzydło i kawałem Airbusa Alitali

A tutaj przykład jak fajnie mogą wychodzić pola z charakterystycznymi kwadratami widzianymi z góry a szczególnie kiedy wysokość lotu będzie niższa i kwadraty przez to większe

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1a1.jpg
Wyświetleń:	103
Rozmiar:	374,6 KB
ID:	93117   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1.jpg
Wyświetleń:	98
Rozmiar:	257,2 KB
ID:	93118   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	1A.jpg
Wyświetleń:	112
Rozmiar:	372,9 KB
ID:	93119   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	113
Rozmiar:	412,9 KB
ID:	93120  

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	3.jpg
Wyświetleń:	108
Rozmiar:	303,4 KB
ID:	93121   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	4.jpg
Rozmiar:	391,3 KB
ID:	93122  
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.07.13 o 16:01

| OlyJedi Awatar witwicky
    Mieszka w
    Ślůnsk - Radzionków
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Znam pewną osobę, która preferuje takie samochody ma licencję wyścigową i ścigał się na torach takimi samochodami i to on skręcił z jakiejś wypożyczalni te samochody na dwa dni a w jaki sposób to nie wnikałem bo miałem tą zabawę za free za co jestem mu bardzo wdzięczny a w szczegóły zbytnio nie wnikałem
    Po przejechaniu się zmieniłbyś zdanie na odwrotne
    Zawsze zmienia się zdanie po jeździe samochodem który ma około 500KM. Tak samo jak przekroczy się pierwszy raz w życiu 250 czy 300 km/h No to miałeś dwa fajne dni.
    Jest się czym cieszyć. Mogłeś poprosić by Pan z licencją Cię przewiózł kawałek. Wrażenia bezcenne

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez ggolus Zobacz posta
    Zawsze zmienia się zdanie po jeździe samochodem który ma około 500KM. Tak samo jak przekroczy się pierwszy raz w życiu 250 czy 300 km/h No to miałeś dwa fajne dni.
    Jest się czym cieszyć. Mogłeś poprosić by Pan z licencją Cię przewiózł kawałek. Wrażenia bezcenne
    Zwróciłeś mi uwagę na pewną rzecz o której zapomniałem wcześniej napisać. Największe wrażenie z jazdy takim samochodem jest na miejscu pasażera bo jest ono 10 x spotęgowane w stosunku do odczuć kierowcy. Kiedy siada się za kierownicą to wrażenie z jazdy praktycznie znika to do poziomu zwykłego samochodu, pomimo przyśpieszenia w trochę ponad 3 s do 100 km/h i możliwości ponadprzeciętnego wchodzenia w zakręty a Ty jedynie co to delektujesz się jazdą i możliwościami . Serio, serio ale siedząc za kierownicą takich wynalazków przestaje się odczuwać to co czuje się na miejscu pasażera i masz to od pierwszego wciśnięcia gazu w podłogę - staje się to normalną normą, przynajmniej ja tak miałem

Jeździłem już z nim wynalazkami, które miały nawet ponad 740 KM na miejscu pasażera ale teraz wiem, że na miejscu kierowcy w takich samochodach czuje się inaczej

Ggoglus a tak wracając do Twojego awatara to:

Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	17.jpg
Rozmiar:	547,6 KB
ID:	93124  
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.07.13 o 16:46