Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Możliwe, że musze zmienić metodę odszumiania po zmianie nr. shopa, bywam niezadowolony z efektu. w tym wypadku to nie jestszum a para wodna. Sloneczny, ale silnie mglisty dzień. Możliwe, że niepotrzebnie wyostrzylem nieznacznie po zmniejszeniu.
Bliżniaki od tyłu to ta parzysta górka często widoczna na moich zdjęciach. . Po prawej stok Gancarza, na dole Rzyki. A na dole zdjęcia ostatni wół jakiego spotkałem w Rzykach. Jeszcze 3 lata temu było ich kilkanaście.
Widok z Czarnego Gronia - siedlisko kiedyś 5 domów na stoku Potrójnej w stronę sulkowickiej Bolęciny, obecnie zostały tylko dwa i jeden domek letniskowy.
Wracając do cywilizacji, w lesie, spotkałem grzyby...
Ostatnio edytowane przez apz ; 11.07.13 o 10:32
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Huby doskonałe.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zachodnie barany i huby bardzo fajne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Czy ona nawalona czy mi się wydaje?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA