Fajnie krople na grzybie wyszły. Mech part 2 też niczego sobie - nawet powiem, że klimatyczny ten mech![]()
Fajnie krople na grzybie wyszły. Mech part 2 też niczego sobie - nawet powiem, że klimatyczny ten mech![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Mech mnie urzekłz wcześniejszej serii oczywiście 90 a z początków wątku najbardziej mi się podoba łódka przy pomoście i wariacje na temat
Pozdrawiam
![]()
Bardzo ładnie sfotografowany mikroświat. Jak obce planety. Co to za obiektyw? Bardzo fajnie rozmazuje.
dzięki że chciało Ci się wejść głębiejZamieszczone przez edorka
btw też lubię ten pomost
zdziwię Cię - to kit jaki dołączali do e-510![]()
14-42mm 1:3.5-5.6
na pewno nie na fotografowanych obiektach a na mnie :/Zamieszczone przez witia
![]()
apz, CzaRmaX, edorka, Rafał Czarny, witia
dzięki za odwiedziny i słów kilka
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Ostatni mech najbardziej mi się podoba (kadrowo również). Aż się prosi o siakieś makro. Drugiego kita gulasz nie miał? Takie ładne te roślinki małe...![]()
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A są jeszcze na Wąskiej takie kontury ludzi na murach?