Oj tak znormalniał nam ten Czarnynajbardziej podoba mi się 436 z mojej ulubionej serii "ku pamięci"
Oj tak znormalniał nam ten Czarnynajbardziej podoba mi się 436 z mojej ulubionej serii "ku pamięci"
Wiece co? ZAŁAMUJECIE MNIE!!! Ja nie wiem to chyba przez to, że mi 4 z przodu wskoczyła. Czyżby zaczynał się jakiś kryzys wieku średniego? Chyba muszę zacząć rozglądać się za jakimiś dwudziestoletnimi ciałkami cycuś w podobie
Spoko.....będzie lekka reaktywacja z czymś trochę ale tylko trochę wariackim co od dawna chodzi mi po głowie. Szkoda mi do tego PEN'a bo istnieje ryzyko uszkodzenia a lubię swojego PEN'iska więc użyję do tego 550UZ bo niestety wężyk nie chce chodzić z SP320 (a szkoda bo lżejszy i co jak co to JPEG'i z niego pięknie wychodzą). Mógłbym ustawić RAW'y ale one w porównaniu z PEN'em to się 5 lat zapisują i jak dołożymy do tego szybkość AF w 550UZ czy SP320 to się robi 10 lat
Dzięki, że zdjęcia się podobają. Druga strona medalu to raczej nie wypada i nawet bym nie chciał tematu którego się podjąłem przedstawiać jajcarsko czy nawet z uśmiechem bo kiedy można sobie porobić jaja to trzeba i nawet jest to wskazane ale kiedy trzeba zachować powagę to należny to robić![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
W jednym z poprzednich postów napisałem, że się zaraziłes. Po serii z pomnikami napisze, że bardzo, bardzo pozytywnie sie zaraziłes własnie pokazywaniem takich serii i ich wymową historyczną. DZIĘkI
Tak trzymaj i czyń sobie te swoje "cuda" swoją drogą, bo pokazują Twoją fantazję.i imiejętności.
![]()
443. ALFABET ŚMIERCI z pomnika STU
Wersja A
Wersja B
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 14.06.13 o 00:40
Napisz coś więcej o tym pomniku ...
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Jak dla mnie to wersja A.
A dziękuję Ci pięknie - musiałem przegapić.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||