Na G+ nie ma ograniczeń.
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę.
Na G+ nie ma ograniczeń.
Niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Tylko pytanie czy darmowe rozwiązanie jest bezpieczne, bo nikt się nie będzie zajmował usługą, która jest darmowa. Chyba że te systemy zarabiają w jakiś inny sposób. Po testach płatnego rozwiązania przemyślę czy jest również sens testować rozwiązanie darmowe.
Tak, tak... w komputerowym świadku, w ogóle nie ma przykładów darmowych usług, które jakością nie ustępują płatnej braci.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Biorąc pod uwagę opłaty roczne, można kupić zewnętrzny twardy dysk i wyjdzie na to samo, akurat gwarancję dają na 2 lata. Właśnie padł mi dysk WD 250G i też mam ,mały problem. Od Dropboxa udało się wycisnąć raptem 4.2 Giga i 50% mam już wykorzystane. Windows Live na SkyDrive dał mi 25G, ale to wszystko mało.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 23.05.13 o 17:29
― Ted Grant
Bardzo łatwo dostać 50gb - co chwila pojawiają sie jakieś promocje.
Google i google aps... Evernote, asana, flickr, box, cała reszta usług freemium
Ostatnio edytowane przez jarek_gd ; 26.05.13 o 14:32
― Ted Grant