Ciągle się uczę i będę wdzięczna za wszelkie opinie i rady![]()
OLYMPUS OM-D E-M 10 zestaw z 1442 EZ i ED 60mm 1:2,8 Macro
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Filtrów na ten gwint jest całkiem sporo na alledrogo
http://allegro.pl/filtr-szary-ndx4-n...168583831.html
http://allegro.pl/filtr-polaryzacyjn...151163043.html
Ostatnio edytowane przez yamada ; 28.04.13 o 13:02
Na spacerku w lasku.Takie " usta drzewa " zobaczyłem .
No i pomyślałem że zrobię szybko fotkę , bo jak się drzewko namyśli i zamknie usta to nikt mi nie uwierzy że usta drzewa zobaczyłem .
nawet ząbki widać![]()
Taka mała ciekawostka. Cóż to może być. Jakiś czas temu zauważyłem w lesie w moim mieście jakieś betonowe hmm.... , klocki, czy może coś takiego . I już dawno, dawno to sobie tak leży. W środku lasu.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Kilka zdjęć zrobionych podczas pierwszomajowego spaceru na Forty Bema. W jednym z nich znajduje się coś w rodzaju galerii "sztuki ulicy". Każde pomieszczenie pomalowane było przez innego artystę, który zamiast pędzlem posługuje się farbą w sprayu. Całość robi całkiem fajne wrażenie. Szkoda tylko, że do niektórych murali dobrali się już "artyści", którzy "uślicznili" je swoimi bohomazami. Miejsce jest też - niestety - dość zaniedbane. Walają się puszki, butelki, kartony po napojach i temu podobne śmiecie zostawiane przez ludzi, dla których to miejsce jest znakomitą lokalizacją na grilla. Trochę szkoda, bo można by to miejsce ciekawie zagospodarować.
Ziootek
E-30; E-P3; mZD 14-42; "dekielek" 15 mm; ZD 14-54; ZD 9-18; ZD 40-150; Sigma 24; Metz 48-AF1
Ziootek niezła ta trzecia fota od góry![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ