Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.04.13 o 14:04
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To były bardzo szczególne warunki ok 3-4 stopni w nocy - piach był zimny w cieniach i jakieś 1,5 godz operacji słonecznej z czego ok 45 min zza chmur. Mnie takie warunki sie podobają do IR. Cieplejszy piach w słońcu i zimny w cieniach. Jak pobawisz się czerwonym i fioletem z karmazynem można uzyskać bardzo kontrastowy obrazek. Jak się podniesie temp. w cieniach już takiego fajnego efektu nie uzyskasz. Patrz zdjęcia z cieplejszej pory dnia w kolejnej wrzutce.
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.04.13 o 14:06
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.04.13 o 16:54
Bardzo fajny wątek, taki w moim klimacie, na razie najbardziej spodobały mi się 6
Super Marokańska piaskownica
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Olympus OM40 ,Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.