Bodzip.... szastasz.... a stare zobowiązania...![]()
Bodzip.... szastasz.... a stare zobowiązania...![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bo tam wieje jak w Kieleckim (specjalnie napisałem "Kieleckim" by się zdystansować od oficjalnego "Kieleckiem")
A z czego wnioskujesz tak Olu zawana Olgą (albo odwronie może) , że nie lubię wybrzeża? ??
Dla mnie ma jeden ważny mankamet (co za słowo), jest za daleko!!!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nie wiem na czym to spustoszenie może polegać (poczytam), ale tutaj wiewiórka na ulicy widziana jest tak często jak gołebie.
Bywają też i czarne.
Mogę powiedzieć. Dowiedziałem się od jednego z pracowników ogrodu botanicznego w Edynburgu. Otóż na wyspach, także w Szkocji wiewiórką naturalną jest ruda z pędzelkami tzw. europejska. Sprowadzone wiewiórki amerykańskie nie zapadają w sen zimowy - letarg, jak zwał, tak zwał. Wtedy kiedy rude śpią, te szaro-popielate wyżerają im wszystko. Rude zanikają
To jedna z takich
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip wierzę że tak jest, bo widzę osobiście jak te amerykańskie działają na okrągło. I tak jak pisałem, nie tylko że jest ich pełno w parkach. Widze je na ulicach, koło domów, po prostu wszędzie.