Takie sobie zimowe IR-foto. Prawie bez obróbki z aparatu. Wczorajsze popołudnie. Chocznia k/Wadowic. Zimą też się da...
18.![]()
Takie sobie zimowe IR-foto. Prawie bez obróbki z aparatu. Wczorajsze popołudnie. Chocznia k/Wadowic. Zimą też się da...
18.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 1.02.13 o 12:51
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Hihi, nie wiadomo czy to śnieg czy IR![]()
Marokańskie IR-enki: Piaskowa oaza:
19.
20.
21.
22.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 21.03.13 o 01:15
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Lubię IR'ki ale za tymi w B-C nie przepadam osobiście. Chociaż 20 nawet mi się podoba![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Mnie z kolei te wydaja sie najczystszą formą IR. Lubię tez miodowe z filtrem 25A, ale tym razem filtr został w domu.
Na 20 bób wyglada niezwykle interesująco.
Mnie na 20 najbardziej podoba się jak wyszedł bób i liście palmy. Tylko jak dla mnie to zdjęcie mogłoby być o tyle do góry co na dole ziemia zajmuje i skrócone na dole o tą ziemię![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dawno nie zagladalem, Maroko swietne.
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Jak dla mnie 20 oraz 21 swietne.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Zimowe, kolorowe fajne... takie niby zwyczajne, ale coś jest w tym innego. Podoba mi się.. może deczko za niebieskie.
Marokańskie ciekawe, choć fanem IRenek nie jestem... no jakoś mnie nie przekonują![]()
Thomasso
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.03.13 o 10:16