E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Mnie też niebieski drażni , dzięki za pomysł, dotąd próbowałem zmniejszyć ile się da zawartość niebieskiego i ciągnąć resztki pozostałych kolorków. Albo desaturować .
Dlatego też ciągnie mnie w stronę miodowego IR - z dodatkiem filtra 25A
Dzięki AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 17.07.12 o 08:44
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Te Twoje zdjęcia są bardzo intrygujące. Im więcej je oglądam tym bardziej
pociąga mnie ta technika. Chyba będę musiał poświęcić jakąś puszkę
i też spróbować. Czy jest jakaś wartościowa literatura w tym temacie ?
Pozdrawiam
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
[QUOTE=helmuth;837179]Pobawiłem się tym zdjęciem
i ...
nabrałem ochoty do dalszej zabawy
Jakbyś mógł podrzuć mi któregoś raw-a, z tych co to mi się nie podobały[/QUOTE
Całkiem ciekawie Ci to wyszło - rawy mogę wystawić , ale jeszcze jeden zabieg przede mną , jak skończę wrzucę coś dla Ciebie i podeślę login i hasło.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.07.12 o 03:45
A masz to P7232572be.jpg "w kolorze"? bo to P7232585bc.jpg jest świetne tak czy tak, ale pierwsze: "kolor nieba z moich stron ..." i wody też bym sobie obejrzał.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|