Nie lubie dramatycznej tonacji jak i wielu innych filtrow z prostej przyczyny:
strasznie zaklamuja obraz.
Jak chce sobie cos pomodzic, to robie to sam, bo JA wiem czego JA chce, a skad moze to wiedziec automatyka aparatu?
pozdrowionka
Nie lubie dramatycznej tonacji jak i wielu innych filtrow z prostej przyczyny:
strasznie zaklamuja obraz.
Jak chce sobie cos pomodzic, to robie to sam, bo JA wiem czego JA chce, a skad moze to wiedziec automatyka aparatu?
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Ja jestem taki trochę w żadnej z kategorii, którą wymieniłeś. Czasem lubię, ale raz na 1000 kadrów
Nigdy natomiast nie robię zdjęcia tylko w jpg z jakimkolwiek filtrem artystycznym. Zawsze RAW i potem ewentualnie soft Oly coby dodać efekt filtra.
Pozdr
Janeczek ja nic nie mam przeciwko tym programom. Wielu ludzi nie umie maziać więc przychodzą im one z pewną pomocą. Ja tam co nie co umiem mazać ale i tak czasami lubię sobie w nich coś pstryknąć
Michał ja zawsze mam plik JPEG i RAW. Powiem szczerze, że mnie trochę zaskoczyłeś bo nie podejrzewałem Ciebie o te raz na 1000 kadrów. Zbudowałeś wokół siebie taki ułożony wizerunek a tu proszę bardzo co pewien czas wychodzą kwiatki, że Michał jednak szaleje w innych dziedzinach a się do tego nie przyznaje
. Założyłem wątek z filtrami więc zarzuć tam coś z tych swoich raz na 1000 razy. W końcu zabawa to zabawa i zawsze to coś innego niż "jedynie poprawne drogi"
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Kawałek łóżka, koca oraz ściany i plenerek murowany hehe. No i po co taplać się w błocie, znosić humory dziewczynek i szukać zguby po ulicach skoro wszystko jest na wyciągnięcie ręki?
![]()
Mała ballada od dwóch Olkach co się skłóciły i na pośrednika sporu Zenita wrobiły
288. WERSJA SPORU Z BLISKA CZYLI SŁOIK W SŁOIK.
a)
b)
c)
289. WERSJA SPORU NA BEZPIECZNY DYSTANS ABY ZBYTNIO NIE OGNISKOWAŁO.
a)
b)
c)
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
dziure ci na matrycy jakas wypalilo!
pozdrowionka
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Wypaliło? Ja wypaliłem bo przecież musiałem coś zrobić aby analog był wciąż żywy![]()
A ten Twój Zenit to nowoczesny w porównaniu z moim. Te zaokrąglone kształty niczym produkt apple![]()
To zacznij ten 1000 własnie od tych z filtrem będzie szybciej lub/albo od tych co już masz
Mam dwa Zenity, jeden to 12XP, którego mam go od 1987 czy 1988 roku i nie raz był moi towarzyszem na wyjazdach oraz drugiego, którego widać na zdjęciach 312m to taki obły plastik i już w dotyku i wyglądzie nie to samo co mój ulubiony 12 XP. Mam jeszcze jednego 12 XP w częściach który posłużył mi do naprawy mojego pierwszego (jak go kupiłem był dobry ale wolałem naprawić jego bebechami mojego starego)
![]()
CzaRny to Ty i majsterklepka jesteś, i to pewnie niezły![]()