Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
To się chwaliNiedługo chyba będą głosować tylko biorący udział w danej edycji.
Nie licząc osób biorących udział (zakładam, że wszyscy głosowali), zagłosowało "aż" 11 użytkowników forum...
"Aktualnie na forum jest 277 użytkowników online. 81 zalogowanych oraz 196 gości"
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No w tej chwili 23 są, więc ostatnia godzina dała ponad 100% przyrost głosów.
PS.
Tak sobie przetestowałem opcję cofnięcia głosu i mam wątpliwości czy powinna on być dostępna. Nim zagłosuję, to nie wiem ile dana fotka głosów dostała. Po zagłosowaniu mam czarno na białym, kto prowadzi i teraz mogę ew. cofnąć głos i zagłosować na inną fotkę. Czyli pierwsze głosowanie, tylko po to by sprawdzić kto prowadzi. Spiskowa teoria dziejów, ale tak mi się nasunęło.
The question is, who cares?
Jak dla mnie to jest 11 głosówMam na myśli takich osób nie biorących udziału. Nie chcę tu w niczym umniejszać głosom tych co brali udział (sobie też
). Wydaje mi się tylko takie oczywiste, że biorąc udział też się głosuje.
Z cofaniem głosu mam podobne zdanie. Ewentualnie taka opcja mogłaby być dostępna dajmy na to 5min po oddaniu głosu. Może czasem komuś się zdarzyć, że kliknie coś tam omyłkowo.
Przecież przed glosowaniem widać jaka fotka ile ma głosów. Wystarczy kliknąć w odnośnik poniżej Bieżąca Galeria i dopiero oddać głos.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 6.03.13 o 21:47
The question is, who cares?
I po zawodach! Wygrała tę edycję: Ola_Olga!
Gratuluję Olu!!I poproszę o przepis na tę fotkę.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Gratulacje i ode mnie Zwyciężczyni![]()
Gratuluję. Ciekawa interpretacja, zasłużone w pełni zwycięstwo.
Się cieszęlustereczko ładnie wyszło.
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||