gratulacje i ode mnie
gratulacje i ode mnie
Gratulacje![]()
The question is, who cares?
Ja tam na Krakmana głosowałem, ale zwycięzca mi się podoba. Tfu, praca zwycięzcyGratulacje
![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Gratulacje również ode mnie, świetna praca, pozdrawiam![]()
E-420 SIGMA SD14
Gratuluję choć za cz. b. wersjami nie przepadam, no i moim faworytem był ......Krakman![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dobra robota A56.
Gratuluję i pozdrawiam.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dziękuję wszystkim za gratulacja a kol. Bodzib w szczególności za wykazanie refleksu.
Co do recepty na to zdjęcie to nie jestem w stanie napisać krok po kroku. Każde zdjęcie robię inaczej.
W tym zdjęciu skupiłem się na głównym bohaterze, czyli jeleniu, tym który był ostry.
Dla mnie tło mało przekonywujące dla środowiska jelenia, więc postanowiłem je wyeliminować.
Skupiłem się na szczegółach, drobnych szczegółach, takich jak kontrast, światło. Zastosowałem winietę, aby nie rozpraszało zdjęcie uwagi a prowadziło wzrok do głównego bohatera. Reszta jeleni (saren) pozostała nie ruszona. Dużą uwagę zwróciłem na rogi, głowę, kark. Obciąłem trochę dołu (moim zdaniem było za dużo) i tak powstała ta praca.
Gratulacje![]()
Grtulacje, praca naprawde swietna
Zapraszam: http://forum.olympusclub.pl/threads/...ne-kiedys-moze...
pure liquid fire running through my veins