Rozbroiły mnie fotki 3 i 5.
Rozbroiły mnie fotki 3 i 5.
Załącznik 78444Załącznik 78445Załącznik 78446Załącznik 78444Załącznik 78445Załącznik 78446witam
Przedstawiam wam zdjęcia kotki, która obecnie szuka domu. Znalazłem ją 4 dni temu przemoczoną, zmarzniętą, wystraszoną, głodną. Nie miałem sumienia jej zostawić a z racji tego że posiadam już trzy kotki Borysa, Kasie, Dezertera i suczkę Fany nie mogę sobie pozwolić na kolejnego kotka. Kotka potrafi korzystać z kuwety, jest oswojona, chce cały czas się bawić, wiek jej to około 5 miesięcy dokładnie będę wiedział po wizycie u weterynarza. Może jest ktoś chętny na tego kotka. Więcej informacji pod tel. 509378809
pozdrawiam

@Lactuca - Ciekawa wrzutaŁadne zdjęcia.
@niwi - sympatyczna ta znajda, trzymam kciuki, żeby udało się znaleźć dla niej nowy dom.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Ślicznotka jest
Oby się udało.
"W moim studiu" pojawiły się trzy piękności ... I co ja biedaczysko z nimi pocznę.
Pytałem już, ale ... to ponoć "trudna sprawa z kotami".
Na razie zapewniłem im wikt i spańsko, ale co będzie dalej ...
To są najprawdopodobnie kocięta CZABI z mojej galerii.
No niespodziewałem się po tej malocie, że przyprowadzi mi takie ślicznoty.
Pozdrawiam.
Kocisko także ode mnie
Ostatnio edytowane przez srookers ; 8.01.13 o 21:00
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||