Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 107

Wątek: Adobe Photoshop CS2 - Za darmo

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Odp: Adobe Photoshop CS2 - Za darmo

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Sluchajcie.A czy musze koniecznie rejestrowac w Adobe??. Czy jesli nie zarejestruje Olympusa jako posiadany produkt albo program od niego to uzywam aparatu, programu nielegalnie?? Kupilem, wpisalem nr -dziala.A nie chce od nich zadnego wspierania i nic, dzialam na ich programie ale zadnego kolesistwa mi nie potrzeba, zadnego wspierania.
    Szkoda, że tak z zonami nie można
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez CzaRmaX Zobacz posta
    Szkoda, że tak z zonami nie można
    Jak nie mozna. Mozna. Musisz konkretnie pogadac. Albo kolesie albo Ty. W koncu niech sie zdecyduje, ile bedziesz to jeszcze znosic.

| OlyJedi Awatar MaciekMG
    Mieszka w
    Zielona Góra
    Siła reputacji
    64
    Moja galeria

Tzn. kupić, wpisać swój numerek i używać do woli? Ryzykujesz, że pojawi się pod drzwiami parafialna kontrola antydopingowa...
    pozdrawiam, Maciek (E-620+ E-PL6 + parę innych rzeczy)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    'Kochana Redakcjo, chcę grać jak Mozart. Jaki fortepian powinienem sobie kupić?'

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Sluchajcie.A czy musze koniecznie rejestrowac w Adobe??. Czy jesli nie zarejestruje Olympusa jako posiadany produkt albo program od niego to uzywam aparatu, programu nielegalnie?? Kupilem, wpisalem nr -dziala.A nie chce od nich zadnego wspierania i nic, dzialam na ich programie ale zadnego kolesistwa mi nie potrzeba, zadnego wspierania.
    Mirku, ale w przypadku softu to inna bajka. Jako "dobro niematerialne" musisz mieć jakikolwiek dowód zakupu - nie wiem jak to jest teraz ale kiedyś chyba trzeba było mieć przynajmniej 2 z: nośnik/pudełko/instrukcja/paragon/faktura. Teraz nawet gdy kupujesz instalkę z netu, to masz przynajmniej mailowe potwierdzenie.
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez RobertW3D Zobacz posta
    Mirku, ale w przypadku softu to inna bajka. Jako "dobro niematerialne" musisz mieć jakikolwiek dowód zakupu - nie wiem jak to jest teraz ale kiedyś chyba trzeba było mieć przynajmniej 2 z: nośnik/pudełko/instrukcja/paragon/faktura. Teraz nawet gdy kupujesz instalkę z netu, to masz przynajmniej mailowe potwierdzenie.
    Taak? A co w przypadku jak zadzwonisz do serwisu z problemem,ze instalka nie dziala,kupiles w zeszlym miesiacu, nr ktory wbijasz z pudelka jest juz dawno uzywany,..po prostu kicha.Przyjedzie gosciu z serwisu,wrzuci klona ze swojego lapka,wpisze nr,reke uscisnie i pojedzie. Program dziala.Teraz masz program co dzala na kompie z calkiem innym nr. niz ten ktory kupiles.Uzywasz go nielegalnie???
    Dobrze zrobiona instalka sama rozpoznaje czy jest to dobry nr czy nie i umozliwia dalsza instalacje.A rejestracja to nie jest legalizacja softu.To tak jak u nas na forum, zeby pisac musisz nalezesc do spolecznosci.Nie jest to wymagane przy czytaniu.
    Czy przed zaakceptowaniem(zafajeczkowaniem) wyczytales w Eula,ze wymagana jest rejestracja na stronie produktu???A ilu to czyta

| OlyJedi Awatar anmael
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria

Chyba jednak nie do końca za darmo
    http://www.fotomaniak.pl/64827/photoshop-za-darmo/
    E-620, ZD 14-54/2.8-3.5, ZD 70-300/4.0-5.6, Metz 48 AF-1

| OlyJedi Awatar RobertW3D
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez anmael Zobacz posta
    Chyba jednak nie do końca za darmo
    http://www.fotomaniak.pl/64827/photoshop-za-darmo/
    A miało być tak pięknie ...
    Ale ja wiedziałem, że tak będzie
    Pozdrawiam, Robert
    Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
    ... a jest ... żółta łódź podwodna ....

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar henry1
    Mieszka w
    Stołeczne Miasto Poznań
    Siła reputacji
    328
    Moja galeria

Ściągnąłem wszystko co tam było, zobaczymy co z tego wyniknie.
    W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
    Popieram Stopkę Krakmana
    !

LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.

| OlyJedi
    Mieszka w
    biesy i czady
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    A miało być tak pięknie
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
    ***Olympus Stylus 1s***

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Wcale się temu nie dziwię i wiedziałem, że tak będzie. Oni są bardzo pazerną firmą . Oni tak samo działają jak Allegro bo jakby nie patrzeć mają pewnego rodzaju monopol i klientów w pupie - NIECH KLIENCI PŁACĄ tyle ile maksymalnie da się z nich złupić . Dobrze wiedzieli co robią i było to zaplanowane pewnie z premedytacją a teraz głupa rżną bo co nie mają tam telefonów i do prezesów w krytycznej sytuacji nie można się dodzwonić aby ustalić co i jak? Wiedzieli, że wiele osób ściągnie, zapozna się i może kupi nowy program już legalny a jak będą łaskawi to może dla tych co ściągnęli dadzą jakąś promocję na licencję przykładowo za 100 zł bo wtedy każdy kupi aby mieć a oni coś jeszcze na tym zarobią bo jakby nie patrzeć CS2 trochę lat ma ale do większości zadań nadal dobrze się nadaje

---------- Post dodany o 12:55 ---------- Poprzedni post był o 12:53 ----------

Jak nie mozna. Mozna. Musisz konkretnie pogadac. Albo kolesie albo Ty. W koncu niech sie zdecyduje, ile bedziesz to jeszcze znosic.
    To z własnych doświadczeń hehe
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ