pentax, to chyba z ricoh współpracuje... może tam bardziej podobieństwa trzeba szukać![]()
pentax, to chyba z ricoh współpracuje... może tam bardziej podobieństwa trzeba szukać![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)
Błąd - 1/8000s
1/8000 sec. - 30 sec. with Shutter Priority, Aperture Priority,Manual Exposure, and combination of electronic shutter enabled wiecej na www.pentaximaging.com
Eh, zeby kazdy producent bedacy w kryzysie mial produkty klasy K-5/K-5II(s)...
Ostatnio edytowane przez jrc ; 7.01.13 o 21:43
no to mamy mały konkurs, jaki czas migawki?
1/8000 sec a może 1/2000 sec ... ?
no i jak wcześniej pisałem,
GIBANY EKRANIK
Ostatnio edytowane przez grzeSiuu ; 7.01.13 o 23:52
Wątpię w 1/8000 s. 1/2000 jakoś bliżej niezbyt wygórowanych, ale jednak, standardów.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
no ale jednak na oficjalnej stronie jest info, że cyt.:
"SHUTTER
Type: Programmed AE electronic lens shutter w electronic sensor shutter
Shutter speed: 1/2000 sec. - 1/4 sec., max. 30 sec. (1/8000 sec. - 30 sec. with Shutter Priority, Aperture Priority,Manual Exposure, and combination of electronic shutter enabled), Bulb
Noise Reduction: Yes, automatically applied if shutter speed is slower than 1 sec."
A, czyli takie coś jak w Lumixach GH3/G5 - migawka elektroniczna o zmniejszonym zakresie czasów.
I bajka
Kurde, za ładny jest. Denerwują mnie te aparaty w stylu "retro" - w koncu coś kupie i będą z kobietą przehery o nowe gadżety...
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
nawet za małe pieniążki można kupić. I to porządne, niemieckie!
Torebki - tanie, praktyczne i niemieckie
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...