Działa, i pozwala zarejestrować program na koncie Adobe. Niestety, po tym co wkleił grizz, sam mam pewne wątpliwości no ale cóż...
http://forums.adobe.com/message/4972456#4972456 - wyglada, że jest ok.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
"Aktualizacja 2: Adobe jest świadome udostępnienia wszystkim posiadaczom dostępu do kluczy do pakietu CS2, jak samo komentuje tą sytuację: „Prosimy też pamiętać, że pakiet ten nie będzie w pełni funkcjonalny na najnowszych systemach operacyjnych”.(dzięki @Tehnik)! Wszystko wskazuje więc na to, że każdy użytkownik z Adobe ID może korzystać z pakietu CS2."
Tak więc podsumowując, Piekny prezent dla osób które nie potrzebują "najnowszego" photoshopa. Doskonała opcja do legalnej nauki, i pracy ze zdjęciami. Bo pomijając trochę fajerwerków, CS2 jest tak samo funkcjonalna jak CS3,4,5...
taam ma konto ale wykasowałem meile z serial number z lightroomem 3.0 a history order jest na 30 dni.... zaraz się wpienię
A7II słoiki
jerzykulesza.zenfolio.com
Ja zdążyłem pobrać sobie kody, ale nie wszystko ściągnęłemMa ktoś linki może bezpośrednie do plików na serwerze?
[EDIT[ już mam, dzięki eFIX
Ostatnio edytowane przez luc4s ; 7.01.13 o 21:50
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska