|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajnie, ze jest podane jak to zrobic i to jest ciekawe rozwiazanie i zgadzam sie z Toba, ze gladzenie skory ma sens o ile nie bedzie w tym zbyt duzej przesadyPozdrawiam
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Przejrzałem raz jeszcze, tym razem do końca i pewnie jeszcze kilka razy obejrzę zanim wszystko pojmę
Podziękowanie i uznanie za chęci dzielenia się wiedzą i dobrą robotę.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
nie do końca rozumiem Twoje zdenerwowanie
zapytałem bo nie widać tego na filmie, więc przypuszczam że wykonałeś jeszcze jakieś operacje po zakończeniu filmiku - bo 15min które są w tym filmie wydało mi się trochę za szybko jak na tak dobry efekt
Moich efektów nie ujrzysz bo nie zajmuję się obróbką grafiki ponieważ tego nie potrafię i na razie nie planuję rozwoju w tym kierunku, to dla mnie zbyt czasochłonne.
e-pl3
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 7.01.13 o 20:57
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzięki za tutorial. Może taka mała prośba od laików PSowych, może niekoniecznie nagrywaj w najnowszym PSie, bo nie każdy go ma. Wiem, że w większości przypadków różnice są subtelne, ale czasami są większe.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
I tak i nie.MZ jest to bez roznicy.Bo czy ja na klawiaturze bede wciskac "F" w wersji 3 czy 6 to bez roznicy.A glos Saboora slychac co trza wciskac.
Ja osobiscie juz paznokcie obgryzam z ciekawosci co to bedzie w nastepnym tutku.
Teraz rozgryzam co to ten make up jest Nigdzie nie moge znalesc tego filtra ,Zasysne se inna wesje jezykowa.
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 7.01.13 o 22:15
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie