To jest u mnie kolejny must-have.
Manual i tak zostanie, bo nie doczekamy się pewnie zbyt szybko mieszka ~150mm do tego tutaj cuda, ale przydać się przyda.
To jest u mnie kolejny must-have.
Manual i tak zostanie, bo nie doczekamy się pewnie zbyt szybko mieszka ~150mm do tego tutaj cuda, ale przydać się przyda.
Body: E-M5 II / E-M5 / E-M10 / AIR A01
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Czy to szkło poza makro ma do czegoś jakiekolwiek lepsze zastosowanie, niż 75 ?
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
"Canon 24-70 L is good enough (sharp enough) for Annie Leibowitz, but not good enough for some anonymous amateur photographers. (martin mintal)"
Do portretu to bym wybrał jednak 75 ze względu na przesłonę, mniejsza moze się przydać.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Chodzi mi o to, czy mając 75 jest jakikolwiek sens kupować 60 jeżeli nie foci się robali.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Też się nad tym zastanawiałem i sensu takiego nie widzę. Na razie zostaję tylko przy 75.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Sens taki, ze roznica 15mm w ogniskowej...
Pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów