Strona 33 z 282 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 2813

Wątek: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    33
    Moja galeria

Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie

Jest czad! Przeglądam wątek od początku jego powstania i po prostu jest absolutnie pozytywnie szurnięty! A, co słitfoci to pomyślałem, że można by wykroić oddzielny wątek i wrzucać tam właśnie takie zakręcone autoportrety (również rodzinne - mam takowy).

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Ok, właśnie wyjeżdżam ale pomyślałem sobie, że jeszcze szybko Wam odpiszę

Cytat Zamieszczone przez pamaru Zobacz posta
    A, co słitfoci to pomyślałem, że można by wykroić oddzielny wątek i wrzucać tam właśnie takie zakręcone autoportrety (również rodzinne - mam takowy).
    Wiesz, że mnie od dwóch miesięcy nosi z takim wątkiem!!! Tylko chciałem pod niego zrobić jedną specjalną fotkę, znaczy dopracować bardziej inne moje zdjęcie (zrobić nowe na jego podstawie ale śmieszniej), które już tu mam ale zawsze o tym zapominam . Lecz skoro widzę, że jest kolejna osoba chętna na taki wątek to chyba jest sens coś takiego założyć ku uciesze gawiedzi bo może inni się dołączą

Cytat Zamieszczone przez apz Zobacz posta
    Chcesz mieć znowu pusto? Nie zadzieraj z nami...
    Pomyślałem sobie, że jeszcze przed odjazdem obiecam Wam solidnie, że będę grzeczny DO KOŃCA ROKU tego oczywiście hihi
    Tak więc na zakończenie roku kilka grzecznych fotek i aby zachować swój styl wszystkiego na okrągło z odbiciami bo to okrągłe okienka i jeden skromniutki okrąglaczek też musi być

OPOWIEŚCI Z OKIENKA

195. Drzewka z okienka spoglądają na przechodniów niczym panienka z okienka

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	9.jpg
Wyświetleń:	63
Rozmiar:	694,7 KB
ID:	77464

196. Domki z okienka czynią to samo co drzewka z okienka

Nazwa:	a.jpg
Wyświetleń:	71
Rozmiar:	660,9 KB
ID:	77465

197. A potem powyższe dwa okienka się spotkały i tak piły, że pod skosem w kolejce po kolejną flaszkę wódki się ustawiły

Nazwa:	AGA.jpg
Wyświetleń:	65
Rozmiar:	683,1 KB
ID:	77466

198. No i po spożyciu tak się zaprzyjaźniły, że OKRĄGLACZEK utworzyły

Nazwa:	ART.jpg
Wyświetleń:	60
Rozmiar:	921,3 KB
ID:	77467

Ok, jeszcze raz wszystkiego naj..., naj...., naj..... na Nowy Rok a w miejsce kropek wstawcie sobie swoje najpiękniejsze marzenia . Buziaki dla lasek, grabulka dla panów
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 30.12.12 o 14:05
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar BIKER
    Mieszka w
    zapomniana "Ziemia obiecana" obecnie Miasto bezprawia. Ale to moja Łódź.
    Siła reputacji
    127
    Moja galeria

Baw się dobrze

barmichal76
    Gość

Ostatnie bardzo mi się podoba - kojarzy mi się z łowicką wycinanką.
    A, 197 też bardzo fajne.
    No to do "przeczytania" w przyszłym roku
    Pozdr

| OlyJedi Awatar Mart_uszka
    Mieszka w
    Niemodlin,
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Noooo i ja chętnie się dołączę do ww watku
    A focie- miodzio . miło się ogląda
    Jestem. Dlatego się udzielam

| OlyJedi Awatar witia
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    151
    Moja galeria

Najlepszego życzę i ja.
    "Kręciołek" wyszedł świetnie.
    Pozdrawiam.

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Siemana z wieczorowego rana - dzięki za spam za który Wam teraz oddam

To będzie ballada o stolYcy. Z góry przepraszam wszystkich stoliczników ale skoro byłem w stolYcy to o stolYcy musi być

199. Wyprawa była trudna - wiodła przez polskie krzaki i polskie autostrady na prędce budowane co widać po prawej

Nazwa:	krak3.jpg
Wyświetleń:	58
Rozmiar:	273,8 KB
ID:	77910

200. Ledwo do stolYcy wjechałem już mnie bić chcieli i nie wiedzieć czemu. Pewnie za rejestracje i duży szalik Widzewa na tylnej szybie.

Nazwa:	GETTO.jpg
Wyświetleń:	51
Rozmiar:	304,2 KB
ID:	77909

201. Tak uciekałem, że przez wodospad skakałem a ja jedynie myślałem, że oni maja tam Wisłę (to jak to w końcu jest bo ja myślałem, że tam głównie Legła na Polonii?).

Nazwa:	SUPER.jpg
Wyświetleń:	52
Rozmiar:	450,1 KB
ID:	77913

202. Ledwo wodną strugę przeskoczyłem to załamanego kaczora Donadla spotkałem co się tak przejął aby swoim żyło się lepiej, że postanowił z B&W HDR'a w kolorowy HDR się rzucić. Ja mu się nie dziwię bo chyba życie po śmierci jest bardziej kolorowe niż w dzisiejszych realiach

Nazwa:	GDA2.jpg
Wyświetleń:	57
Rozmiar:	653,5 KB
ID:	77908

203. Już myślałem, że to koniec ucieczki a tu nagle jakaś Wać Panna piękna za mną biegnie i krzyczy "Kochanie weź czapeczkę bo dziś zimno i uszy Ci zmarzną".

Nazwa:	SWEET.jpg
Wyświetleń:	67
Rozmiar:	355,2 KB
ID:	77905

204. A że ja czapek nosić nie lubię to znów ucieczkę podjąć musiałem i się w jakieś komnaty zapędziłem w których się zagubiłem

Nazwa:	CHOD.jpg
Wyświetleń:	59
Rozmiar:	610,1 KB
ID:	77907

205. Biegałem po nich i gnałem na oślep aż wnet się obudziłem i stwierdziłem, że chyba za dużo w Sylwestra wypiłem

Załącznik 77906
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 3.01.13 o 00:19
    Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Okrąglaczki taka moja mała rozprawka

Okrąglaki......jednym się podobają, drugim mniej a trzeci w ogóle się nie podobają, rzecz gustu. Mnie po prostu bawią i czym bardziej się nimi bawię tym bardziej mnie zaskakują. Może inaczej, nie zaskakują a czekam na wynik co z tego wyjdzie.

206. Z początku myślałem, że z kadru da się zrobić jeden no może dwa fajne ale czym bardziej się tym bawię tym bardziej widzę, że granica dąży do plus nieskończoności od lewej strony (to tak trochę z matematycznego) .

Przykład to fragment pałacu w Wilanowie z którego powstały numerki 204 i 205 a to nie był koniec wariacji tylko spać już mi się zachciało.

Nazwa:	1.jpg
Wyświetleń:	60
Rozmiar:	275,2 KB
ID:	78004

207. Ale dzisiaj powróciłem sobie do starego zdjęcia, które już tu kiedyś wrzucałem

Nazwa:	2.jpg
Wyświetleń:	59
Rozmiar:	307,6 KB
ID:	78005

z którego powstały moje pierwsze okrąglaczki poniżej

Załącznik 78010Załącznik 78011

a dzisiaj dorobiłem z niego następne

A.

Nazwa:	3.jpg
Wyświetleń:	58
Rozmiar:	449,9 KB
ID:	78006

B.

Załącznik 78007

C.

Nazwa:	5.jpg
Wyświetleń:	53
Rozmiar:	324,7 KB
ID:	78008

D.

Załącznik 78009

Czym bardziej bawię się okrąglakami tym bardziej wiem co do nich sfocić oraz co może do czego pasować i jak to poprzycinać i poukładać ale zawsze i tak z niecierpliwością oraz uśmiechem czekam na wynik co wyjdzie po wciśnięciu przycisku zatwierdź

A i jeszcze jedno. Co potrafi być czasami najzabawniejsze? A to, że to co już wykonamy odwrócimy o 90' lub o 180' i już mamy całkiem nowy efekt
    Daleko szukać nie trzeba - wystarczy 207A odwrócić w prawo o 90' i prawie to samo a jednak spora różnica (jeżeli się komuś chce niech to wypróbuje D i E na zasadzie następny/poprzedni i tak kilka razy w miarę szybko) . Tutaj jeszcze tego tak nie widać ale bywały pliki, które odwracałem i wychodziło w odbiorze coś całkiem innego

E.

Nazwa:	7.jpg
Wyświetleń:	57
Rozmiar:	449,8 KB
ID:	78012
    Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 4.01.13 o 05:17

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Widzę, że jest na tym forum paruu nocnych marków. Ty, Hades, ja czasami.
    Idziesz już spać...

Fajne te Twoje radiologiczne zabawy. Dajesz korepetycje?
    Ostatnio edytowane przez apz ; 4.01.13 o 05:46
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar CzaRmaX
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    153
    Moja galeria

Bo ja "nocny marek" jestem . Cholera całe dnie bym przesypiał a w nocy jak wampir zaczynam dopiero funkcjonować i może wtedy dla mnie być "hulaj dusza piekła nie ma" . I pewnie dla tego nigdy nie sfocę wschodu słońca ani zachodu słońca

Czy daje korki? A czy ktoś ich chce? Jak ktoś chce to zawsze mogę szepnąć kilka słówek