Mi honor pozwolił zagłosować, NIE NA SWOJE, ale zdaje się na zwycięskie/../
edit Saboor:
Nie ujawniamy typów - głosowanie trwa.
Mi honor pozwolił zagłosować, NIE NA SWOJE, ale zdaje się na zwycięskie/../
edit Saboor:
Nie ujawniamy typów - głosowanie trwa.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 27.12.12 o 12:25
andtor, to raczej z powodu świąt - ludzie mniej przy kompie siedzą. Poczekajmy na ich powrót![]()
Też tak myślałem(kilka dni temu)Jeśli chodzi o "konkurs" fotografia miesiąca, jednak lepiej aby wybierało jury. Głosujących z forum będzie kilka (góra kilkanaście) osób.
Edit.
Dzięki za drugi głos na moja wersję, ale nie o to mi chodziło
Liczyłem, że będzie trochę więcej głosów niż wstawionych wersji i to tylko tyle.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 26.12.12 o 23:57
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Ja zagłosowałem....
I jeszcze powiem , że jako "Miszcz Poprawki" dałem Wam szansę wygrać nie wstawiając swojej pracy.
...taki już jestem ......![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()