Też 4. Troszkę brodą zalatuje, choć za ostre jak na Niego, ale moment świetnie wyłapany.
Pewnie nic z zakupów
...naprawdę nie lubię pietruszki![]()
Też 4. Troszkę brodą zalatuje, choć za ostre jak na Niego, ale moment świetnie wyłapany.
Pewnie nic z zakupów
...naprawdę nie lubię pietruszki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Mógł trochę bardziej parasolem pomiziać po klawiszach ale nie śmiałam prosić![]()
O, znajomy kot! Parę dni temu i parę metrów dalej ustrzeliłem go, jak wypłoszył gołębie babci karmiącej. Do klatek też się przymierzałem, ale nie znalazłem na nie dobrego pomysłu. Fajne foty.
Mi z kolei podoba się 3 Krik.
4 też się podoba, choć pan na pierwszym planie "zlewa" się z tłem. Nie wiem, może przy konwersji do cz.b. można by coś lepiej zaradzić w tym względzie, a może i nie...
5 fajna ale trochę przyciemno.
Gry uliczne swietne![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Krik jak z Gnijącej Panny Młodej albo czegoś innego Tima Burtona
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...
Gdzie Ty na te zakupy chadzasz
Czwórka super.
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
4 -chyba najsłabsze, miliony takich zdjęć są -a na tym się jeszcze wszystko zlewa
1 - najciekawsze, najbardziej wyrafinowane kompozycyjnie - choć technicznie chyba trochę nie tego - ale to jednak coś w rodzaju szybkiego strzału było więc bywa
3 - chyba najbardziej udane, prostsze niż 1 - ale motywy i konteksty fajnie się spotykają; ta granatowa ścianka świetnie to wszystko domyka no i gołąb ma coś białego w dziobie i jakieś plamy białe na łbie, wygląda więc jakby był identycznie upaćkany jak ściana w tle...
Ostatnio edytowane przez dzarro ; 14.12.12 o 10:44
Dzarro - w 100% się z Tobą zgadzam. Lubię wpleść graffiti w zdjęcie, byle miało jakiś kontekst, wszak sama ściana to tylko dokumentacja czyjejś pracy. Tu złapałam ludzika, niewiele zabrakło do fajnego strzału (parasol na klawiszach). Powiem tylko że w kolorze było nieudane, bo ludzik mocno oświetlony i pomarańczowy wychodził zbyt.
A ze zdjęciem "Krik" (to z gołębiem) jest śmieszna historia. Otóż dzień wcześniej przechodziłam tamtędy i pani karmiła dwa gołębie. Byłam zrozpaczona, że nie mam aparatu bo od razu rzuciła mi się w oczy ta tabliczka i widziałam fajność kadru. Cyknęłam zdjęcia komórką i zdesperowana miałam je wrzucić choć na bloga (jakość wiadomo jaka z nienowoczesnej Nokii). Na drugi dzień miałam już aparat ale z kolei nie było gołębi i spieszyłam się na pociąg. Pociąg uciekł, uznałam to więc za znak, że mam zrobić to zdjęcie. Kupiłam rogala maślanego i po chamsku zaczęłam wabić tego gołębia w pobliże tabliczki. Oczywiście na tyle dyskretnie aby ludzie nie widzieli że śmiecę okruchami
Głupie to, nie?![]()
Fotki fajne, a każdy sposób dobry, który coś żywego w kadr wprowadzi.