Zawsze możesz wpaść na kolację łazankową...
Ale poważnie o fotkach to ostatnie ceglane bardzo mi się podobają..
Ja chyba nie mam daru zauważania takich ciekawych i fotogenicznych szczegółów......
Zazdraszczam![]()
Zawsze możesz wpaść na kolację łazankową...
Ale poważnie o fotkach to ostatnie ceglane bardzo mi się podobają..
Ja chyba nie mam daru zauważania takich ciekawych i fotogenicznych szczegółów......
Zazdraszczam![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
5 - intrygujący kadr, jak dla mnie kapitalne! Następne też fajne.
Ostatnio edytowane przez alnico ; 13.12.12 o 22:13
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
a ja czekam na takie foty jak z cmentarzy![]()
Dziękuję za wszystkie opinie, z których skorzystam z pewnością, z kolacji natomiast nie![]()
@yamada - będą z czasem ii cmentarne, to jeden z moich ulubionych tematów; poza tym lubię detale, rytmy i formy wszelakie.
Nie lubisz łazanek czy do Krakowa za daleko, czy też nie bo nie.... Ja tylko tak......
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nie muszą być z cmentarza, chodziło mi o TAKIE JAK cmentarne z wątku o Nekropoliach...
Nie, nie, bardzo mi było miłoAle liczyłam na... fotkę apetycznego talerza z parującymi łazankami
---------- Post dodany o 21:30 ---------- Poprzedni post był o 21:29 ----------
Wiem, o co Ci chodzi - tylko wysłowiłam się niezbyt precyzyjnie [za dużo na raz powiedzieć chciałam]
Apetyczny talerz-ciekawe.hmmm.no no .
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||