Wzory ścienne bardzo fajne. To z odbiciem także, choć nie do końca jestem przekonany co do prawego górnego rogu. Coś mnie sie nie komponuje
Wzory ścienne bardzo fajne. To z odbiciem także, choć nie do końca jestem przekonany co do prawego górnego rogu. Coś mnie sie nie komponuje
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Miałam łazanki przez 2 dni więc mnie nie rusza
A wrzutki obie fajne.
P.bufetowa dobrze prawi. Obie wrzutki bardzo fajne![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Świetnie, tylko pary brakuje.
Smacznego Tobie![]()
"Murowane fotki" bardzo fajne. Ciekawe kompozycje koleżanka nam pokazuje, brawo.
PaniNikt... - Rafał Czarny zapytał by Ciebie "czy masz chłopaka?"
ja zapytam, jak masz na imię ?
...
więc nie gniewaj się na nas za OffTopiki, bo my gadatliwy naród jesteśmy i poswawolić lubimy.
---
@ Krakman - nie lubię pietruszki![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
tak tylko wsadziłem dla zdjęcia
Przepraszam Panią za Bodzipem