cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
kładka olinowana, co by nie rozpadła się. A może ta linka pod napięciem, żeby nikt na cudzą własność nie wchodził?![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nazwa rzeczki pokrywa sie biela dookola niej![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jarek-gd, Twoja fotka mi się podoba! ( tylko system nie chce tego pojąć i komunikuje "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty jarek_gd."
Pozdrawiam
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
He hewiesz gdzie pracuję. Muszę stwierdzić z wielką przyjemnością, że woda jest krystalicznie czysta. Nie ma spuszczania ścieków do strumienia.
@ jarek - brawo, dało się![]()
tylko większą, większą - bo to znaczek. dawaj tak min. 800 px na dłuższym boku, ale nie za duże np. do 1200 px.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
panorama ładna, lecz chyba da się rozpoznać klejenie. Tak na lewo od środka?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie