OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
da się z ręki, nie mam głowicy do panoram a je robię często, trochę ich jest w moim wątku. Kiedyś zrobiłem nawet zdjęcia do panoramy w dwóch rzędach po 9 zdjęć i wyszło całkiem nieźle. To w załączniku to składak z 6 zdjęć po 3 w rzędzie, robione z ręki.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To fajnie, że się da. Spróbuję w razie potrzeby. Z daleka robiłem, z bliska nie - zakładałem, że i tak nie wyjdą, widać niesłusznie.
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Zapraszam na http://sabkon.blogspot.com/. Blog fotograficzny pokazujący znane i nieznane miejsca w Polsce i na świecie. Na blogu znajdziecie moje autorskie zdjęcia m.in. zamków, pałaców, muzeów, bunkrów, fortów, sztolni, tuneli, opuszczonych fabryk, cmentarzy oraz miejsc turystycznych. Prócz zdjęć każde miejsce zawiera wyczerpujący opis historyczny.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Fajne przysypane kuloki...![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ładne te Wasze obrazki zimowe. Ja też już przymiałki robię w osiedlowym lasku. Dziś jedna próbkaz pierwszym śniegiem.