ciekawe bw.
ciekawe bw.
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in Black and white, you photograph their souls!”
― Ted Grant
Wolę drzewa zimą niż latem, bo dopiero wtedy w pełni mozna docenić finezję i różnorodność rysunku koronA jak jeszcze ładnie szadzią powleczone, nic tylko podziwiać!
Toruński piesek zimą bardzo na tak. Oszronione w czarnobieli też.
Pierwsze troszkę za ciasne choć kolory super, drugie bardzo fajne.
---------- Post dodany o 08:24 ---------- Poprzedni post był o 08:22 ----------
klimatycznie wyszło, fajne
---------- Post dodany o 08:28 ---------- Poprzedni post był o 08:24 ----------
1 i 2 bardziej mi się podobają,na wszystkich ładne kolory, na 1 fajnie łuk drogi prowadzi w głąb
Ten łuk drzew co yamada wspomniał się podoba. Z tym że jak pozwolisz troszkę pomamraćto złapał bym więcej tego łuku (drzew) na pierwszym planie, aby taki bardziej pełny był.
No ale to się widzi dopiero potem, w domu.
A zdjęcia piękne.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
dla mnie też 2.
Yamada - tak, wiem. kiedy robiłem to zdjęcie cierpiałem na braki sprzętowe (mało szeroki obiektyw). gdybym oddalił się jeszcze to w kadr weszłaby niepotrzebna architektura wiejska, a z innej strony nie można było. dzięki za uwagi![]()
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie