Fajnie to ująłeś w 51 - podoba mi się i to nawet bardzo. 52 hmmmmm nie do końca wiem co powiedzieć - no nie wiem a czego to jest w ogóle konstrukcja? 53 kompletnie mi nie leży.
Fajnie to ująłeś w 51 - podoba mi się i to nawet bardzo. 52 hmmmmm nie do końca wiem co powiedzieć - no nie wiem a czego to jest w ogóle konstrukcja? 53 kompletnie mi nie leży.
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
No własnie coś mi to przypominało ale nie wiedziałem co. 29 jest cool a do tego nie jestem przekonany ale sam wiesz każdemu podoba się coś innego. Wpadnie ktoś inny i powie coś innego. A co do murali bo chyba masz wszystkie obfotkowane to wiesz, że podobno na Legionów na jakieś odnowionej kamienicy będącej schroniskiem powstał nowy? Miałem dzisiaj wracając do domu przejechać obok i zobaczyć ale zapomniałem.
Z ostatnie serii dla mnie 51 bije na głowę pozostałe 2 i zalicza się do grona Twoich fajniejszych zdjęć![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Dzięki
Murale nie wszystkie. Niedawno widziałem nowe na Północnej w okolicach chyba Teatru Muzycznego. Muszę tam wrócić z aparatem.
Pozdr
51 i 52
53 ciekawi mnie jakby wyglądało kadrowanie w pionie .
53 w pionie:
53a
Fajne, szczególnie ostatnie.