Bardzo fajny wątek. Szczególnie pieski interesujące
Bardzo fajny wątek. Szczególnie pieski interesujące
Ups, ale mnie tu bezwstydnie dawno nie było. Pewnie sam Dziadek zwątpił, czy jeszcze oddycham wśród żywych
Ale skoro to w większości wątek psiutkowy, to go kontynuuję.
Trochę się u mnie podziało. Niebieski psiutek urósł i wyrósł na ślicznego psa (z oczkiem mu nic nie robiłam, ma tak "po tatusiu", dwa różnokolorowe). Trochę Europy zwiedziłam, ale zapomniałam aparatu wziąć
a to co przysłała mi koleżanka utknęło na starym komputerze, który się... spalił...
Obecnie jestem na przymusowym siedzeniu w domu lub w pracy - moje psie dziewczynki spodziewają się szczeniaczków, więc zwiedzanie mam wybite z głowy na jakieś minimum 6 miesięcy (2 miesiące ciąży, 2 miesiące odchowu szczeniąt i minimum 2 miesiące nim wrócą do formy a nawet więcej, bo ta rasa po dzieciach pozbywa się sierści niemal do zera...), a ja zawsze z psiutkami podróżuje
Koniec gadania, czas na kilka fotek (z mojego umierającego sprzętu)
29.
Tak mi wnusio wyrósł
30.
31.
32.
Na razie tyle![]()
Faktycznie, długo Cię nie było. Miło, że wróciłaś.![]()
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję, dziękuję
Dla mnie moje psiutki są prawdziwymi skarbami, więc chcę by były zadbane
Ale, ale ja tu piszę o jakiejś godzinie straszydeł i w zasadzie tak się czuję - psie dzidzie cała 5 dają mi się we znaki, dołożę do tego jeszcze cudowny czas pichcenia świątecznych przysmaków, pucowania na błysk mieszkania i chore dziecko - tak, zdecydowanie mogę powiedzieć, że jestem zombie
Skoro mowa o psich dzidziach, to pokaże moje psie wnuczęta:
33.
psiaczek o domowym imieniu Bryan (w rodowodzie będzie miał Better Than A Dream Love.Log FCI) - mój najpiękniejszy z całej 5
34.
mały śpioch Fox
35.
jedyna dama w tym towarzystwie - mała Lassie
36.
najmniejszy piesek zwany przez mnie Mr Tiny
37.
Mr Tiny
38.
Mr Tiny taki był mały, że mieścił mi się w dłoni - teraz trochę podrósł, ale i tak jest najmniejszy z całej 5
To na razie tyle z mojej strony.
Z okazji zbliżających się Świąt życzę wszystkim zdrowych i pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia a w nadchodzącym Nowym Roku 2013 wszelkiej pomyślności, zdrowia i pogody ducha by sprostać wszelkim wyzwaniom oraz by spełnić marzenia, nawet te najmniejsze![]()
Aneczko, gratuluję przychówkuSłodkie zdjęcia.
Dziękuję za życzenia, Tobie również życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Gratuluję przychówku. Są piękne. Fotki 34 i 37 msz - świetne.
Zdrowia wszystkim życzę a Tobie spokojnych świąt.
Pozdrawiam.
Na ostatnich zdjęciach światło zastane ?
i z tych maleństw będą takie śliczne duże włochacze ? - a ja mam problem mój synuś zapragnął pieska, może i z tym nie było by dużo problemów gdyby tym pieskiem nie było coś takiego jak amstaf![]()
wielosystemowy