Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 816171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 183

Wątek: Klatka pełna obrazów - czyli moje widzenie świata :)

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: Klatka pełna obrazów - czyli moje widzenie świata :)

Zrozum wreszcie,ze nie piszesz w watku dla poczatkujacych.Ten watek to nie nauka i pokazywanie jak i co poprawic tylko sucha zimna ocena.Zalozyles watek w dziale ocena zdjec.Wymagasz czegos calkiem innego.
    Sam zakladajac watek w tym dziale wybrales sposob komentowania.A teraz krzyczysz zem "cham i podla swinia"bo napisalem ze zle ale nie co i gdzie.
    Tez bedziesz tak krzyczec jak ktos napisze,ze sliczne.Tez go zjedziesz,ze sliczne troche mniej,albo,ze nie napisal,gdzie mozne byc sliczniejsze?
    Pomysl.

| OlyJedi Awatar Sapphiron
    Mieszka w
    w lesie, za krzakiem.
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria

tiaa... dziękuję dobranoc...
    Darmowy serwer FTP na zdjęcia i inne potrzebne rzeczy: KLIK!

Mój świat: Klikniesz?

Jaack
    Gość

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Jaack, nie wiem skąd wy wzięliście to że nie jestem początkujący. Nie uważam się za kogoś zaawansowanego czy tym bardziej dobrego. Wstawiam zdjęcia by przeczytać konkret a nie teksty typu "ot pstryk jak z pokoju u cioci na imieninach"... Wstawiam żeby się dowiedzieć czegoś nowego, co poprawić, co ulepszyć i czego się wystrzegać...

Krytykować trzeba potrafić. Jak się nie potrafi lub nie ma się ochoty na stworzenie więcej niż jednego zdania to moim zdaniem powinno się zamknąć dziób i pójść sobie dalej. W przeciwnym wypadku powoduje się zbędne dyskusje oraz flejm który nie jest dobry dla forum.

Każdy kiedyś był początkujący, jednak to mija Niektórzy osiągną poziom doświadczonych. Większość pozostanie w czymś pomiędzy.

Bronić Mirka nie zamierzam, jednak taka szpila wbita przez niego potrafi być motywująca.

Skoro dyskusja stała się bardziej merytoryczna, napisz sam coś o tym zdjęciu. Dlaczego właśnie tak je zrobiłeś.

Nie mam pewności ale wydaje mi się że ostrość i wyrazistość była by lepsza przy trochę krótszym naświetleniu.

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    159
    Moja galeria

Krytykować trzeba potrafić.
    Przyjmować krytykę tym bardziej, nie uważasz?
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Mieszka w
    w lesie, za krzakiem.
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta
    Przyjmować krytykę tym bardziej, nie uważasz?
    Tiaa... tam gdzie mirek tam i romek... I ani jeden ani drugi zero konkretu jakie to pocieszajace

Jaack
    Gość

Tiaa... tam gdzie mirek tam i romek... I ani jeden ani drugi zero konkretu jakie to pocieszajace

dopiero teraz zauważyłem Twoją stopkę :
    "Taaaa, wystawcie mi jeszcze pierdyliard anonimowych minusów zamiast wprost skomentować pod wypowiedzią... Odwaga cywilna poniżej zera..."

Starasz się o posadę forumowego cierpiętnika ?

Jeżeli mogę coś doradzić to więcej luzu, dyskusję zrobią się bardziej merytoryczne a Ty chłopie dłużej pożyjesz

Mieszka w
    w lesie, za krzakiem.
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria

nie staram się o żadną posadę, szczerze mam to gdzieś. Umieszczam zdjęcia w dziale ocena zdjęć wiec oczekuję konkretnego komentarza lub konkretnej krytyki.

A to że ktoś nie ma odwagi cywilnej żeby napisać krytykę tutaj tylko pisze ją w minusach gdzie jest anonimowy to już pod co innego podchodzi

Jaack
    Gość

A to że ktoś nie ma odwagi cywilnej żeby napisać krytykę tutaj tylko pisze ją w minusach gdzie jest anonimowy to już pod co innego podchodzi
    Będą i tacy, trzeba z tym żyć. Mimo wszystko za mocno się tym wszystkim przejmujesz

PS.

W tych całych dyskusjach o tym jak krytykować i dyskutować, zanika treść merytoryczna. Ja wspomniałem coś o czasie ekspozycji w kontekście ostrości, ale bez odpowiedzi.

Mieszka w
    w lesie, za krzakiem.
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jaack Zobacz posta
    W tych całych dyskusjach o tym jak krytykować i dyskutować, zanika treść merytoryczna. Ja wspomniałem coś o czasie ekspozycji w kontekście ostrości, ale bez odpowiedzi.
    Doszedłeś do sedna dlaczego mnie to denerwuje takie pisanie dla pisania... Wyobraź sobie że Mirek tak jak Pamaru napisałby konkretnie co jest wg niego nie tak. Podziękowałbym i nie byłoby ponad strony zbędnego beblania...

Jaack
    Gość

Doszedłeś do sedna dlaczego mnie to denerwuje takie pisanie dla pisania... Wyobraź sobie że Mirek tak jak Pamaru napisałby konkretnie co jest wg niego nie tak. Podziękowałbym i nie byłoby ponad strony zbędnego beblania...
    No ale to jest Mirek właśnie.

Ma specyficzne poczucie humoru. Jednym to odpowiada a innym nie. Z drugiej strony dzięki temu nie jest nudno na forum

PS.

z drugiej strony, wspomniany Mirek ma "niezłą" wiedzę i z wieloma forumowiczami się nią dzielił

Mimo wszystko życzę więcej luzu

Kiedy wróciłem na forum, też były różne reakcje, też były minusy, trzeba to przeżyć i tyle.