Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
To raczej świadomość własnych umiejętności. Jest tyle pięknych zdjęć w tym (i nie tylko) wątku, że przypisywanie mi zawyżania poziomu uznałam za przesadzone i nie zmienię zdania.
Ale bardzo Wam dziękuję za wszystkie uwagi. Na tym forum nauczyłam się więcej niż z książek o fotografii. Oczywiście proces uczenia się ciągle trwa. Jak widać.
Przede wszystkim to Ty musisz wierzyć sam w siebie i w swoje umiejętności i dążyć do celu. Jeżeli Ty nie będziesz tego robiła to nikt nie zrobi tego za Ciebie bo ludzie mają przeważnie tendencję do dołowania innych
Zawsze jak ktoś Cię chwali to pięknie dziękuj ale nie zaniżaj swoich umiejętności przez stwierdzenia, że Twoje coś tam (czy to zdjęcia czy inne umiejętności) przy innych to jednak coś skromnego bo cześć osób zrozumie to jako dobrą monetę ale druga część weźmie to za słabość aby Cię atakować i to ich trzeba się obawiać![]()
"Pen, ta libacja się źle zaczyna - wyrzucił z siebie Pułkownik patrząc na kanoniera ładującego pociski typu D700 do działa mierzącego w góry Olimpu. Waidodayo - powiedział Pen patrząc na wylot 645-ki. Ważne jak się skończy-pomyślał
http://macrayers.500px.com