cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No przecie Bodzip napisał wyraźnie:
Pali, ale to nie jest jego największa wada.
Niestety sporo pije!A najgorsze jest to, że im więcej jedzie, tym więcej pije! Strach z nim jechać.
Pieszym po autostradzie nie wolno![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 10.10.12 o 12:24
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Łeeee, wykręcasz się![]()
Lola vel Sharlotta>>Sekretarka Prezesa TWA<<
<3 Pierwszy zmarzluch forumowy <3
Nie jestem starą babciąZlotowiczka: 7
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mam ostatnio to samo - też mi się nie chce . Masz jakiś pomyśł na "wyleczenie" z tego , czyli nabrania ochoty do focenia (czyt. do życia)?
Ale podziwiam Cię i tak, że pomimo tego wrzucasz sporo zdjęć i to "rozstrzelonych" tematycznie zupełnie... Bardzo mi się podobają.
Dodatkowo wrzucasz zachody słońca, powszechnie uważane za kicze. Co nie dotyczy Ciebie.
Z ostatnich to podobają się bardzo pole maków z hangarem w tle, no i czapla "rozdarta"
Pozdrawiam
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Gdybym miał, byłoby więcej zdjęć architektury
Dziękuję, bardzoś łaskaw, ale to ja miałem się Tobie podlizywać. W zamian za rekomendację
To są zdjęcia, robione "przy okazji". Nie mogę się zebrać, żeby wyjść z domu i pójść w miasto poszukać tematu- ciekawej architektury.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA