Traktuję Cię jako speca od techniki i itp ...szkoda, że nie spotkaliśmy się w Rabce... ale co się odwlecze to nie uciecze---Inni zawsze mogą na mnie liczyć w sprawie nocowania w Zamościu...bezpłatnie oczywiście :_)
Traktuję Cię jako speca od techniki i itp ...szkoda, że nie spotkaliśmy się w Rabce... ale co się odwlecze to nie uciecze---Inni zawsze mogą na mnie liczyć w sprawie nocowania w Zamościu...bezpłatnie oczywiście :_)
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 22.08.12 o 23:26
jak zwykle miłe dla oka! widzę że Kościelec często gości na Twoich zdjęciach, robiłem juz kilka podejść pod Kościelca - góra minie jakoś nie chce a to nogę skręciłem zaraz po wyjściu z Murowańca a to niespodziewane załamanie pogodyzaczekam może następnym razem
![]()
Znakomite foto.
Pięknie przedstawione piękne miejsca, świetne kadry.
Gratuluję, zazdroszczę i pozdrawiam.
Dzięki za miłe słowa. Tatry mocno zatłoczone, ale zawsze da się znaleźć coś mniej obleganego (np. Krzyżne - na zdjęciach). Kościelec załapał się, bo większość naszej małej grupki tam nie była, a ja nie mam nic przeciwko powtórkom, jeśli towarzystwo jest miłe. Zresztą to bardzo fajna góra, niespecjalnie niebezpieczna (choć lęków przestrzeni mieć tam nie wolno) i daje poznać smak Prawdziwych Gór Wysokich.
A co do wyjazdów olkowo - plenerowych - man nadzieję, że się w końcu uda w najbliższym czasie![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Ładne kadry no i ta charakterystyczna muzykantowa obróbka - efekt jak zwykle oglądam z przyjemnością.
Świetna zdjęcia. Miło sie ogląda. Pozdr!
Kadry, obróbka... jest z czego czerpać inspiracje.
Zapraszam na zdjęcia ze Słowackiego Raju - temat (zresztą jak większość) oklepany, ale bycie tam cieszy
http://as.elte-s.com/patrz/12/0923.htm
oraz kilka dużych:
http://as.elte-s.com/patrz/duze.htm
Zdjęcia znowu robił XZ1 - wyprawa w większej grupie więc czasu na zdjęcia nie było, a w takich wypadkach znacznie lepiej sprawdza się mały kompakt. Czasy rzędu 1/8 sekundy z ręki dały już lekki spadek detaliczności (bo jeszcze nie widać poruszenia jako takiego), ale widoczne to jest dopiero przy rozdzielczościach HD.
Jak zwykle oczy się cieszą![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||