No to dawaj --Ireneusz Błaszczuk Żeromskiego 20 22-400 Zamość --zapłacisz tylko koszty wysyłki![]()
No to dawaj --Ireneusz Błaszczuk Żeromskiego 20 22-400 Zamość --zapłacisz tylko koszty wysyłki![]()
W poniedziałek wyśle . Dzisiaj moja osiedlowa poczta nieczynna.![]()
Też miałem tali przypadek z tym ,że filtr był krzywo nakręcony . W domu miałem takie szczypce o dużym rozwarciu no i tym dało radę , ale stres był .
-------------
Rozkręciłem to ustrojstwo bez problemu w ciągu 2minut--(bez oleju)--wystarczyło imadło i odpowiednia żabka...Ten filtr lub redukcja ma wadę gwintu.. przy odkręcaniu ustawia się pod kątem...trzeba przy wykręcaniu równo rozciągać, ale poza tym jest OK ... (usługa jest gratis, ale reputacją nie pogardzę)
ps: To uszkodzenie jest mniej więcej w połowie drogi gwintu --na początku i na końcu jest równo (prawidłowo)
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 2.09.12 o 18:12
Bo Ty sugerowałeś teoretycznie, a Irek podszedł do tego praktycznie![]()
[/COLOR]--
Po "wizji lokalnej" stwierdziłem, że inne porady były nieadekwatne do problemu ---gwinty były zakleszczone pod kątem... Udało mi się nie uszkodzić oprawki przed czym przestrzegał grizz
----------------
Ja jako rzemieślnik podszedłem do tego w stylu : "to się musi dać rozkręcić"...
Podobnie jak w dowcipie z dawnych czasów: Hydraulik wybrał się na koncert i obserwując grę muzyka na puzonie zawołał "ku..a", to się musi dać wyjąć"![]()
Ostatnio edytowane przez irek50 ; 2.09.12 o 18:40