Niezła podróżSzczerze zazdroszczę
Gość z kapeluszami jest the best, a ryżowe tarasy naprawdę robią wrażenie.
Niezła podróżSzczerze zazdroszczę
Gość z kapeluszami jest the best, a ryżowe tarasy naprawdę robią wrażenie.
The question is, who cares?
łooooo....znowu będzie co oglądaćmam nadzieję że będzie wiecej !! po pokazie zdjęć muminka na zlocie to tylko czekam na takie okazje.....dawaj,dawaj !!
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Kolory są podkręcone, czy odzwierciedlające rzeczywistość/zapamiętaną rzeczywistość?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Lubię takie wakacyjne zdjęcia. Już nie mogę się doczekać swojego rodzinnego wyjazdu![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Bardzo mi się podoba tak sugestywnie pokazana rytualna kąpiel.
Ale czadowa wyprawa... Pozazdrościć. Fotki mają klimat.
Witaj po długiej przerwie, bardzo ciekwa relacja i liczę na ciąg dalszy.
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Witaj!
O takiej wyprawie, mogę tylko pomarzyć. Z przyjemnością więc będę zaglądał![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dziękuję, że zajrzeliście
Wyprawa trwała 16 dni wraz z króciutkim pobytem w Bangkoku. Zabrakło mi trochę poeksplorowania większej ilości wysp wokół Bali, ale to było już zbyt kosztowne a i rodzinka bardziej nastawiona na wypoczynek nie zniosłaby większej ilości wycieczek.
1. Załączam portret pana wydającego sarongi- do świątyń wolno wejść tylko w takim ubraniu- często wypożyczanym przed wejściem.
2. Po jednym dniu pobytu w hotelu postanowiłyśmy wybrać się na spacer na odległy koniec jego uroczej posiadłości. Wejście glówne było w centrum Ubud- miejscowości położonej w centralnej części wyspy Bali- przy głównej , ruchliwej ulicy. Na drugim końcu - było drugie wejście/wyjście gdzie ku naszemu zaskoczeniu zobaczyłyśmy piękne pola ryżowe. Ogrody przyhotelowe to piękne tajemnicze ogrody z mnóstwem rajskich kwiatów bez względu na ich standard. Każda najmarniejsza sadzaweczka, donica jest obsadzona pięknymi roślinami. Szemrzą strumyczki, kapią fontanienki- to wszędzie dookoła cieszy oczy .
![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/